Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #8547 Dr. Pesti

2012-03-07 09:36

Nagggyon tetszett az "oknyomozási" kísérlete! Várható volt, hogy - érdemben elfogadható - vádanyag NEM áll össze! Pedig már mindent megtettek, hogy rabláncon vezetgethessék a volt miniszterelnököt. /A bírói rendszer teljes egészét átszabták; mondhatnám az Gy.F. tervezett ügyéhez igazították./ Nem jött be!
Ilyenkor mit tesznek?
1. Naponta - papagáj módjára - ismételgetik, hogy jajj, de bűnös! /Csökkenő számban ugyan, de még mindig van olyan ember, aki ezt el is hiszi, és arról álmodozik, hogy a magyar nép a mennybe megy, pontosan akkor, mikor Gy.F. a börtönbe, optimális esetben a siralomházba./
2. Jönnek a "filiszteus-félék", és felhívják a figyelmet a másként gondolkodók - kivétel nélküli - kulturálatlanságára, helyesírási hibáira.

Hiszen ők annyival különbek! Ld. Schmitt P. helyesírása, doktorija - és ahogy viseli azt a megaláztatást, amit el kell tűrnie! /pedig 12 oldalnyi anyagról még ki sem derült, hogy plágium!/
Ld. továbbá a tegnapi magasröptű, minden igényt kielégítő, higgadt vitát - és a válaszreakciókat az ország házának nagyszínpadán! Brávó! Vissza! Vissza!