Sintértelep helyett Menhely!

Kata

/ #54 Re: Re:

2012-02-27 09:27

#10: Vendég - Re:

Nézem a hozzászólásaidat, és nem értem mit keresel itt!!! Abbol hogy csupa nagybetűt használsz azt szürtem le dühös vagy az egész világra. Neharagudj de attol hogy itt szidod azokat akik szeretik az állatokat neked nem lessz jobb a  sorsod! Pár dolgot azért leírnék neked, csak azért hogy kicsit tisztábban láss!

1. Ezek az emberek nem mind jólétben élnek ahogy Te gondolod. Semmit nemtudsz róluk, rólunk. Tudod az emberség nem pénz kérdése. Sajnos az ilyen megkeseredett emberek azok akik a dühüket az állatokon vezetik le, és azokon az embereken akikben ebben a világban maradt még egy kis jóérzés. Az hogy interneted van és ráérsz keresgetni kibe is köss bele azt jelenti Te is a meleg szobában ülsz, talán akkor nálad is körül kellene nézni :)

2. A daganatos, beteg gyermekeket meg nem kell belekeverni. Sajnos Én tudom mit jelent küzdeni értük. Azoktol a kis emberkéktől lenne mit tanulni főleg neked!!!! Ők sokszor emberfeletti küzdelmet vívnak az életükért, mégsem ilyen megkeseredettek. Vagyis el kellene gondolkodni azon ki is a szánalmas? Az aki azt vallja minden élőlénynek joga van élni, vagy az aki vadászik arra kit is tud bántani. Mielőtt tovább keresel olyan oldalakat amin le tudod vezetni a problémáidból eredő dühödet, ezen el kellene gondolkodni. Tudod ilyen embert mint Te nemhogy állatok, de még emberek közelébe sem engednék, hisz süt belőled a rosszindulat.