Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #8212 Re:

2012-02-23 01:36

#8210: filiszteus -

Értelmeztem és bizony azt mondtad, hogy kutyába se veszed a zsidókat. Ezt - különösen te - nem tudod kimagyarázni.

Még egyszer seggarc: a #8200-at nem én írtam. Tudom, hogy ez neked nagyon magas, mivel olyan intelligens vagy, mint egy káposzta a fajtáddal együtt, de nem adom fel és még egyszer elmondom, hogy nem én írtam. Ahogy reagáltál, azzal viszont igazoltad a #8200-as hozzászólót.

Ja! Tudod te, hogy mit jelent valamit dekódolni? Nem is erőlködöm, hogy elmagyarázzam. Teljesen értelmetlen lenne. Még te emlegetsz műveltséget? Mire fel? A tiédre büszke lehetsz. Persze csak igazi ökör büszke magára.

Az elmeömlengésed már nem először firkálod a "rendszeres bérmálkozásról", amit nem tudtam hova tenni, de hála a kitartó linkelő munkádnak, már látom, hogy mégis mi a fenét ferdítettél el már megint, ahogy fajtiszta fajtádnál szokás. Elárulhatom, hogy értelmes lények (na, nem te) értik azt a 3 szót, amin lovagolsz. Gondolom, nem akart egy külön fejezetet nyitni egy olyan semmiségnek, mint az a vallási múlt, ami már nem érdekli. Simán átsiklottál afölött, hogy kb. 3 másodperccel előbb elmondta, hogy nem vallásos. Jobb is, hogy nem az, mert kevésbé tudnám tisztelni. Bizonyos vallások "bevallóit" pedig kimondottan rühellek.