A Szolidaritás a tagoké és nem három társelnök játszótere!


Vendég

/ #23

2012-02-22 18:35

Az elmúlt napok eseményei rádöbbentettek bennünket arra, hogy valami nem működik vagy működik, de nagyon rosszul. Ezen a helyzeten sürgősen változtatni kell, mert a Mozgalom, amelyért sokan a szívüket-lelküket adták, adják atomjaira fog hullani. A változtatás, mint igény fogalmazódik meg a mozgalom tagjainak többségében. Azt a leghatározottabban kijelentjük, hogy mi nem valaki(k), valami(k) ellen emeljük fel a szavunkat, hanem a SZOLIDARITÁS MOZGALOM mellett. Félünk, hogy a mozgalom, valamint azok az értékek amelyeket ez a mozgalom képvisel a semmibe fognak veszni!!
Úgy ítéljük meg, hogy sürgősen változtatásokra, változásokra van szükség, ezért KÖVETELJÜK EGY RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉS összehívását!! A közgyűlésen meg kell választani a SZOLIDARITÁSi MOZGALOM egyszemélyi felelős vezetőjét, akinek a munkáját helyettesek, alelnökök segítik. Az elnöknek véleményünk szerint olyan személynek kell lennie, aki élvezi a tagság bizalmát, akit a tagság elfogad.
Egy alulról szerveződő mozgalom nem fogad el olyan vezető(ke)t, akik önmagukat nevezik ki a mozgalom élére a tagság megkérdezése nélkül. Követeljük a jelenlegi helyzet tisztázását és az elkövetkezendő időszak irányvonalának meghatározását.
A Csepszi Tagok nevében kérjük a Tisztelt Területi Vezetőket, Koordinátorokat stb. akik egyetértenek a rendkívüli közgyűlés összehívásával támogassák kezdeményezésünket és követelésüket jelezzék a jelenlegi vezetés felé.

Csepszi tagok!!