ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

nyomasincs

/ #674 Re: Re:

2012-02-21 17:44

#671: Jóindulattal - Re:

Mindig ugyanarról a névről írok és ne értsen félre kérem. Nincs bennem rossz indulat csak képes vagyok reálisan látni! Én is sajnálom a kutyákat és mind a gyermekeim mind a családom jól viszonyul a kutyákhoz. És higgye el, én is sokkal de sokkal jobban örülnék egy alternatív megoldásnak. De azzal nem jutunk előre, azzal nem javul meg semmi ha ezt csak mondjuk. Végigolvastam az összes kommentet és egyetlen egy olyan módszert sem találtam ami hatékony és kivitelezhető a jelen helyzetben. Egyet sem!!!  
De ha Ön mondd nekem egyet, egyetlen egyet ígérem magának hogy abbahagyom a "rosszindulatú" hozzászólásokat, sőt a petíciót is aláírom! DE én nem látok megoldást! ez a szomorú tény! Egy kutya eltartása tízezres nagyságrendű egyetlen hónapban.  Ki fizetni ÖN szeint ki ezt? Ki fogadja örökbe ezeket a kutyákat? Ki meg oda és viszi el onnan őket? 
Ha egy olyan módszert tudnak mondani, vagy véghezvinni ami nem jár a kutyusok halálával én lennék az első aki amellé álllna!
De sajnálatos módon ilyen világot élünk! Mi tehetünk erről, mi emberek. De ez még nem jogosít fel minket arra, hogy rettegésben és veszélyben hagyjunk több tucat családot!
Ebben az országban sajnos nem lehet véghezvinni azt, hogy befogjuk őket és telepen neveljük őket. Mert NINCS MIBŐL!
Tényleg a jóindulat szól belőlem és csupán ésszerű megoldási javaslatokat szeretnék olvasni nem puszta hőbörgést!
Kérem érezze át a helyzetet, ne csupán állatvédő szemmel vizsgálja! Ön mit tenne ha a családja veszályben lenne?