IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!


Vendég

/ #439

2012-02-16 13:18

Szerintem tenni kell valamit.... sürgősen.
Számomra nagyobb jelentőségű ember mint Danton, vagy Petőfi...
Volt szerencsém 73-ban kórházba kerülni, akkor az volt a gyakaorlat, hogy a szülők csak kétszer látogathatták a gyermeküket egy hónapban. Bár én már jártam és beszéltem mikor bekerülem egy hónap mulva csecsmőként jöttem ki, nem beszéltem nem jártam stb. Nem emlékszem sokmindenre, de talán jobb is így. Ezért azt hiszem; fölösleges arról beszélni, hogy szabad-e elhordani vagy sem az évtizedes beteg placebo elmék kátrányát a társadalomból egyszerűen fogni kell és vinni... ezért hős, ezért a legnagyobb, ezért igaz és valódi.
Másrészt a nő- és anyavédelem gyerekcipőben jár ebben az orszában, és ezt azért mondom mert tudom mi a gyakorlat máshol, mi jár egy olyan férfinak aki elhagyja a családját és asszonyát: semmi!
A döntés amit az úgynevezett törvényalkotásunk ellene hozott, pontosan olyan, mint amelyeket a mi történelmünk nagyjaival szemben, nem egy esetben hoztak és a mai napig szégyenünk és dühünk.
És nem utolsó sorban barátaim, ennek a hölgynek már így is nagyon sokat köszönhetünk... szóval lányok én veletek vagyok.... Ági tarts ki, ki fogunk szabadítani....!!!