Akik azt szeretnék, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból


Vendég

/ #221 SOS

2012-02-11 22:35

Emlékeztető: Az EU-hoz való csatlakozáskor a Medgyessy- majd a Gyurcsány-kormány volt hatalmon. Nekik kellett volna Magyarország számára a legelőnyösebb gazdasági pozíciókat kiharcolni. A lengyelek és a csehek foggal-körömmel védték saját nemzetük érdekeit. Most az üzletek tele vannak lengyel és cseh áruval. Még a magyar Boci csokit is a csehek gyártják.
Az akkori magyar kormányok csak a saját érdekeiket tartották szem előtt. Generációk által megteremtett nemzeti vagyont elherdálták, s az így szerzett dollár milliókat a saját külföldi bankszámláikra utalták. Offshore cégeket alapítottak külföldön, hogy ne kelljen otthon adózniuk. Konkurens cégeknél töltöttek be tanácsadói állásokat, hogy tönkre tegyék a még működőképes hazai vállalkozásokat. A bankárok meg svájci alapú kölcsönökkel házaltak, hogy később megfosszák az embereket az otthonuktól. Hogy-hogy a lengyelek, csehek és a szlovákok előre látták ennek a kockázatát?
Százmilliárdokat vettek fel esztelen beruházásokra és osztottak szét saját elvtársaik között itthon és külföldön is. A szocialista és liberális kormányok kirabolták és örök időkre eladósították Magyarországot.
Ez a petíció is azt a célt szolgálja, hogy a bűnbaknak kikiáltott EU-ra rázúdítsa az emberek haragját és elterelje a figyelmet a fő bűnösökről.
Ne engedjük, hogy megint következmények nélkül megússzák!

BM