Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

/ #4548 Re: Eva Maria Barki felszólító levelére válasz !

2012-02-09 19:28

#4527: Predikator - Eva Maria Barki felszólító levelére válasz !

Nem tudom maguk hol éltek, de ez a hazafiasság mögé bújtatott ömlengés gyomorforgató.

Ezért ajánlom figyelmébe ezen írást, lassan olvassák,  és próbálják felfogni annak valóság tartalmát, gondolkozzanak el rajta!

Nekem az a véleményem hogy kicsit tágabban kellene látnotok a világot.

Mert szerintem az EU-nak csak piacnak kelletünk és mindent megtettek annak érdekében, hogy az önállóságunkat megszüntessék, és teljesen függővé tegyenek bennünket. (rabszolgává)

Lásd mindent megvettek, ami egy ország szempontjából stratégiailag létfontosságú vagy hatalmas profitot termelhet.

Bányáinkat bezárták.

Cukorgyárakat megvették majd szétverték.

Kohászat nehézipart szétverték.

Energiaszektort eladták, és a profitot kiviszik.

A jól működő mezőgazdaságunkat szétverték bizonygatva, hogy milyen jó lesz a magyarnak, ha zsebkendőnyi területeket fog művelni amúgy elavult módszerekkel, és azt azért beláthatjuk versenyképesen csak nagyban és komoly gépparkkal lehet földet művelni, ami egyébként megvolt rendszerváltáskor. De még az így megtermelt gabonát is nyomott áron felvásárolták a termelőtől, tárolták állami gabonatárolókban, majd később búsás haszonnal értékesítették, így is a magyar mezőgazdaságot züllesztve, magukat viszont gazdagítva.

Tönkretették a húsiparunkat azért, hogy a náluk szemétnek tekintendő hulladékon nálunk eladhassák, mert míg náluk a megsemmisítésért fizetni kell addig nálunk eladhatták és így még a szemétből is pénzt csináltak.

Tönkrevágták a tejtermelőket. Kérdés: Miért jó nekünk a Szlovák tej miért támogatjuk azokat akik egyébként veretik a magyarokat.

 

STB, STB.

Tehát ha figyelembe vesszük a fent felsorolt területeket és azoknak a munkaerő felvevő képességét, akkor tisztán világos ha ezek mind meglennének nem kellene a segélyek összegén siránkoznunk.

Továbbá az ország függősége nem lenne ekkora mértékű, és az itt megtermelt javak, minket, magyarokat gazdagítanának, és nem hitelből kellene finanszíroznunk a létezésünket, ami nekik jó, nekünk nem, mert így, csak rabszolgák leszünk saját hazánkban.

Nekem az a véleményem, hogy akik vezető beosztásban, mint FLETÓ, megtollasodtak azok csak úgy tehették, hogy eladták az országot a fejünk felől.

Summázva nekem az a véleményem nekünk most ezt a függetlenségünket kell visszaszereznünk, viszont ez csak úgy lehetséges, ha nem azok mondják meg, mit kell tennünk, akik tönkre tették az országunkat.

Ezért fontos az országunk önrendelkezése, és ezért támadnak bennünket, magyarokat.