Gyüjtsünk aláirásokat Orbán és kormánya mellett!

Gábor 2

/ #20 Re: Re: Leírnám a nevemet de még megölnétek az elvakultságotok miatt

2012-01-24 18:59

#10: magyar j - Re: Leírnám a nevemet de még megölnétek az elvakultságotok miatt 

 én sem írom le a nevemet, éppen az ismertetett okok miatt. Lehet, hogy te nem vagy eszetlen hőzöngő vakbuzgó, de az Orbánt most éltetők között rengeteg ilyen van. Te legalább MEGPRÓBÁLSZ gondolkodni, bár láthatóan nem sok sikerrel. Csak a fidesz által skandált ostobaságokat mondod, én legalábbi gondolkodásnak nyomát srem találom a hosszú hozzászólásodban. Könnyű azt skandálni, hogy "eladták az országot, tönkretették az oktatást, a vidéket, az ipart, ésatöbbi, ésatöbbi," de miért nem sikerül mindezt érvekkel megindokolni? Egyébként valóban sok mindent nem tett meg a Gyurcsány kormány. Nem vezette be a 3500 forintos tandíjat, mert a fidesz az utcára vitte a csőcseléket. Most fizethet a te fiad is majd sokszázezer forintot. Már, ha ő legalább tanul. (Csak amit majd tanul, annak a egyik lényege nyilván a hazafias fideszesség lesz.) Gyurcsányék "eltőzsdézték" a nyugdíjasok pénzét. Mondhatnád. Hát igen, az országnak már sikerült jelentős összeget előtakarékoskodni az utánunk következő generációk nyugdíjára, -köztük talán a te fiad nyugdíjára is-, de az most eltűnt, részben talán MOL és egyéb részvény lett belőle, (ne legyen kétséged afelől, hogy az meg majd, bár már csak a töredékét éri az érte adott vagyonnak, valahogy átalakul privát vagyonná. Van erre is recept, lásd: székház-ügy, Orbán papa bányája, Simicska, Josip Tot, stb.)

Gyurcsány be akarta vezetni a vizitdíjat, kórházi ellátási díjat. 300 és 500 forintot, ám a fidesz ismét az utcára vitte a csőcseléket, mert a haza nem lehet ellenzékben, és mert közölték, mindent meg fognak akadályozni népszavazással. (mert akkor még lehetett). Sikere is volt, nem fizettünk. Most majd lehet, hogy a te fiadat, vagy téged nem fognak ellátni a kórházban, mert nincs rá pénz. Siker volt ez is! Fidesz-siker.

Világos, hogy a fidesz csak a károkozásban és a butításban volt sikeres, és sajnos ma már ott tartunk, hogy emberek, akik magukat "gondolkodónak" tartják, azok is beszopják a sok hazugságot a még soha nem hazudó embertől, aki sikerrel kipaterolta az IMF-et is, akinek a pénzét ugye eltőzsdézte, és aki büszkén jelentette ki; inkább felveszünk magasabb áron (értsd: sokmilliárd Eurót 9-11%-on) piaci hitelt, mint az IMF pénzét, (értsd: 3-4%-oon ugyanezt) de én nyugodtan nézek a német polgárok szemébe. Na most ennek az árát viszont nem ez a szuperhős fizeti, hanem én, te, meg a te fiad, ha van, és a többi állampolgár. Persze, a fidesz azért nem fog rosszul járni. Na, próbálj gondolkodni,

Gábor (egy másik) 

 

 

micska, Közgép, Videoton, OTP, stb vagyonná