Tiltakozás az egész napos iskola ellen

ŰŰŰ

/ #275 Kozmetikázás

2012-01-18 15:19

Ezzel csak az a baj, hogy nem tudnak a gyerekeknek tartalmas programokat szervezni délután. Ok, hogy vannak problémás helyzetű gyerekek, de ez nem old meg semmit! Aki normális családi körülmények között nevelkedik annak ez nagy teher lesz, mert csak este a vacsoránál látja a szüleit, nagyszüleit testvéreit. Aki meg problémás családi háttérrel rendelkezik az max nem délután 2-kor hanem este 6-kor kapja meg a napi két adag pofonját az alkoholista szülőktől- ha nem akkor indul neki csavarogni!
Arról nem is beszélve, hogy a tanárok se megfizetve se megbecsülve nincsenek. Sőt semmilyen jogkörük nincs! Ha a gyerek tótágast áll a hátsó sorban és murva anyázik gyakorlatilag nem lehet semmit se csinálni! Max beírják a sokadik intőt az ellenőrzőbe.
Alapban nem rossz gondolat az egész napos iskola, de hiba kötelezővé tenni! tegyék kötelezővé azoknak akiknek problémás a családi háttere, de ne az legyen, hogy 40 gyereket bezsúfolnak egy terembe, azt ott jól el vannak! Legyenek meg a feltételek arra, hogy ezek a gyerekek hasznosan és értelmesen tudják eltölteni a délutánt.
Persze ehhez sok-sok pénz kéne ami nincs-vagy nem adnak mert valakinek a zsebét kell megtömni vele!