Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

/ #2789

2012-01-17 22:28

A magyar ember is szabadnak született, de nem szabados, már több mint 1000 éve. Önként a Keresztény értékeket választottuk. Ennek első parancsa, melyet Szt. István királyként is elfogadott: . . . csak neki szolgálj
(mármint Istenednek). A szózat, melyet azok is énekelnek akik nem így tesznek: "hazádnak rendületlenül lègy híve ó magyar.
Itt élned s meghalnod kell" az élni és élni hagyni, még gazdaságilag is messze magasabb érték, mint a szolgaságba taszítás, tehát amikor aláírja bárki is, akkor egyben az értelmetlen gyűlölet ellen emeli fel szavát, s követeli unokái dédunokái számára az értelmes életet. Nem hagyhatunk örökül rájuk újabb becstelen kompromisszumok folytogató terheit, mert félünk megvallani: a becsület az egyetlen amit nem lehet elvenni, ha nem adjuk. Ez a becsület, aminek Europa köszönheti, hogy se a Török, se az újkori hódítók uralmukat rajtunk túl nem voltak képesek kiterjeszteni.
Magyarország meg 1000 éve szilárd alapokkal rendelkezik. Baj mindíg akkor volt, ha ezt félretettük, vagy félretetették nagyhatalmi kompromisszumok, erőszakkal.
A történelem az élet tanító mestere, s nem a fogadatlan prokátorok.