Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Sziksarja

/ #2696 Re:

2012-01-17 14:34

#2652: - Re: sziksarja@yahoo.com

Egy névtelen vendég próbálta mebmagyarázni az idegenszívűséget ily módon:

"Idegenszìvû az, aki elàrulja, kifosztja és kiàrùsìtja a hazàjàt, mint ahogy azt Gyurcsàny és csatlòsai, az Operahàz elôtt tüntetô pàr ezer szimpatizàns tette. Valamennyien itt laknak, de hazaellenesek és àrulòk!"

Tisztelt névtelen vendég! Mindent a helyén kell kezelni! Engem és a - mivel ott voltam az opera előtt - hasonló hazaárulókat nem érdekelnek sem Gyucsányok, sem Orbánok.  Egy dolog érdekel!  A valóság tudomásul vételével, minden jelszó, csinnadratta nélkül szolgálja a hazát, akit arra választottak meg.  Be kell látnia, hogy amit a szédülten pörgő-forgó kiskakas a közel két év alatt előadott no, az nem felel meg elvárásainknak.  És ez a petíció sem.  Aki túllendült a képregényeken, és érzékeny a hírekre tudhatja, hogy nem hagyhatja figyelmen kívül a nagyvilág történéseit.  A zárkózott Kína is ezen elvek mentén találta meg fejlődésének lehetőségét.  El kellen végre valakinek mondania azoknak akik ezt nem így gondolják, hogy különbözünk egy nüansznyit Kínától is, meg Svájctól is.

Ha megnegedi egy kicsit pontosítanám az M1-ből, az Operaház előtti tüntetésről szerzett információját.  Nem párezer, hanem közel százezer, mert többen nem fértek el az Opera és a nagykörút között.  És, bár nem hatja meg Őket a "vas és acél országa leszünk" jellegű jelszavak, de az országért tüntettek, és fognak is még.  BÉKÉSEN, mert ahol ez a "hazaáruló" tömeg tüntet, - még ha fáj is Önnek - ott nem gyulladnak ki autók, nem törnek kirakatok!  Higgye el, többen vannak, mint a Martensben sunnyogó, gyáva banda!  Ja, és egyáltalán nem félnek

Azt pedig, hogy legazaárulózta Vezérét, azt külön köszönöm!  Végül is, aki franciákkal építtette fel a sportcsarnokot a legnagyobb jóakarattal sem nevezhető a magyar érdekek képviselőjének, tehát kiárusítja az országot.  És még a Becsületrendet sem kapta meg, mint Medgyessy Péter!