Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

/ #1796

2012-01-14 12:45

Teljességgel egyetértek ezzel a peticióval. Óriási nagy hiba, nem is hiba, hanem nemzetellenes bűn volt belépni az európai unióba, amely nem más, mint "a cionista világuralom gazdasági és politikai diktatúrájának európai szerve".Hogy cionista azt pl.egyértelműen igazolja, hogy a tervezett EU alkotmányából ki kellett hagyni a keresztény gyökereket, ezért bukott meg, s lett helyette Liszaboni Szerződés. Diktatorikos jellegére csak egyetlen példa az Írország-i népszavazás, amit addig folytattak, amíg a belépést el nem érték.
Ma Magyarországot a cionista nyugat meg kívánja fojtani, mert intézkedéseivel, alkotmányával és törvényeivel nemzeti érdekeket,és nem a nemzetközi bankárkasztot , hanem a nép felemelkedését kívánja szolgálni, és ráadásul még magyar és keresztény is akar maradni. De félnek attól is, hogy az ország példát mutathat a többi elnyomott nemzetnek is.
Egyet kell tenni most úgy, mint 56-ban tettük: összefogni és nem engedni, s ha kell kilépni ebből a mocsokból. Ha saját nemzeti bankunk lenne, az abban lévő deviza tartalékokból és pénzkibocsátással ugyanúgy tudnánk magunkat finanszírozni, mint az USA teszi.Kapitulálás helyett ki kell lép ez EU-ból, aminek egyébként sincs jövője. Vehetünk példát a gazdaság helyreállításához Németországról, ahol az első világháború és a gazdasági válság, valamint a háborús jóvátétel miatti totális nyomorból 1933-tól 1938-ig, azaz 5 év alatt Európa leghatalmasabb országa lett. Ajánlom a kételkedőknek Johannes Öhoquist: "A Führer birodalma" című könyvet. Gróf Endre közgazdász Pécs