Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

/ #1702

2012-01-14 02:04

Törökországot az I.Világháború után (Trianon)nem tudták ízekre szedni és felosztani a "demokráciát védő" nagyhatalmak, mert volt egy nagyszerű, nemzetét szolgáló vezetőjük, (nekünk is van!)hazájukat szerető, azért áldozatot hozni képes népük, hadseregük, és nem írták alá a béke diktátumot.
Itt a lét a tét! Földünk kell tokkal vonóval, de csak szolgalelkű őslakosokkal (magyarokkal)max.6 Millióval.
"Hányszor támadt ten fiad szép hazám kebledre, s lettél magzatod miatt magzatod hamvvedre..."
Orbán miniszter elnök úr megsértette a nemzetközi pénzvilágot, elgurított egy hógolyót, amiből lavina lesz: "nem akarunk több hitelt felvenni" Mert ez nem hitel, hanem uzsora, mert a hitelt vissza lehet fizetni, de az uzsorát nem! Mindig csak a kamatokat fizeted, a tőke nem fogy hanem szaporodik, és ezét örökké irányítható és kiszolgáltatott vagy. Közben már mindened zálogban van földed, erdőd, vized, és hazád..
"Nincs új a nap alatt," ezt már régen kitalálták. Érdemes elolvasni a Bibliából Mózes első könyvének 41;37-57 és 47;13-26 fejezet verseit!
A Habsburgok is tudták, hogyan kell egy népet leigázni:"Tedd koldussá, és katolikussá (ezalatt most értsd az éppen divatos psziho-karizmatikus Amerikából exportált egyházat).
Hazánkat szisztematikusan teszik tönkre ezek az erők, ha hagyjuk. És most hála Istennek végre olyan kormányunk van, aki nem hagyja!!! Ezért támadt rá az uzsora-bankár világ és nemzetgyalázó kozmopolita honi kiszolgálói hazánkra és nemzetünkre.
"Isten áld meg a Magyart!"