Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

/ #649

2012-01-12 12:00

Mi nem akarunk az Amerikai Egyesült Államok gyarmata lenni. Nem akarunk harmad és negyedrangú állampolgárai lenni az USA gyarmatosította EU-nak.
Nem akarjuk az USA antidemokratikus politikai,jogi,gazdasági és pénzügyi rendszerét. Nem kívánjuk támogatni az USA világhódító tevékenységét.
Az USA demokrácia nekünk nem demokrácia, hanem rabszolga sors,nem kérünk belőle, s EURÓPA népei sem kérnek belőle.A világ vezető szerepére való törekvés egyeduralmi törekvés, amely nem más mint kőkemény diktatúra,nem egyeztethető össze sem az ENSZ elvekkel, semmilyen demokratikus Chartával.
Nem csak az UNIÓBÓL kell kilépni,hanem az ENSZ-ből is , amely feldarabolta hazánkat és békétlenséget szítottak a nemzetiségeink között és továbbra is azt teszik.
A NATO katonai doktrínája még mindig számol ezzel, s ha  szükséges beveti hazánk ellen ezt a fegyvert.
Horvátország és a többi hazánk területéből kialakított állam nem veszi észre,hogy egy még rosszabb, még antidemokratikusabb közösségbe kíván belépni,mint anno annak idején volt a Magyar királyság és az Osztrák-Magyar monarchia.
Az EU és USA félti a demokráciát, miközben ők a velejéig antidemokratikusak , s elnyomnak minden nemzeti jellegű törekvést, s ha kell fegyverrel tiporják el azokat.