IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!
oá oá |
/ #283 Re:2011-12-30 15:20Amikor az első gyermekemet szültem, a kutya nem nézett rám órákon keresztül! -megjegyzem, 11 órás volt a szülésem. Magamra voltam hagyva a rideg és hideg kripta szerű szülőszobán. Időnként kegyesen előjött az orvos és megvizsgált, majd szó nélkül órákra ismét eltűnt. Ismét egyedül maradtam, se orvos, se szülésznő. Majd ismét előjött, szó nélkül hajnalban, mereven megint megvizsgált és elment. Nekik ez volt a természetes. Egy szó nem hangzott el a szájából az orvosnak még akkor sem, amikor megszületett a fiam reggel 8.20 ra. Észre vettem, hogy az üvegablakon túl egy csomó fehérköppenyes fiatal nő és férfi állt. Talán orvostanhallgatók, nem tudom, senki nem szólt róla semmit. Nekik ez természetes volt. Én ott voltam kiterülve széttárt lábakkal, megalázva, szégyenkezve, ők meg bámultak befelé. Tudjátok ki mondta meg, hogy fiú? A szülésznő. Aki bepólyálva megmutatta és csak másnap láthattam újra. Azután az orvos leült az asztalhoz és adatokat kérdezett, rutinszerűen majd elment, mint egy hentes, aki jól végezte a dolgát. A varratszedésnél láttam ismét, meg időnként a viziten az 5 napban, oszt jónapot. Ja persze behívatott a szobájába és átnyújtotta a zárót. Nocsak gondoltam, a szobámba is behozhatta volna mint többieknek a másik doki. Vajon miért is nem? ahh. Lekésett a hálámról. Akkor elhatároztam, fogadok a másiknál orvost, mert nem szeretnék átmenni ezen ismét. Egy boncteremben különben bánnak az elhalttal. A második gyermekem farfekvéses volt. 12 órát vajúdtam. Az orvost csak a vége felé láttam, amikor elkezdtük a tolást, addig a szülésznő vizsgált meg időnként szó nélkül. Ez egy rémálom volt, de egy kedves szó még a nem kevés pénzemért se jött ki az orvos száján, csak ennyi: "nyomjon, mert meghal a gyerek!!!!" Nyomtam és nyomtam, ő meg a gyomromra feküdt és kinyomta belőlem a kislányomat, mondván faros baba. Ennyi volt az összes beszéd, majd összevarrt és elment. A szülésznő megmutatta a babát egy pillanatra és csak akkor láttam amikor másnap behozták szoptatni. Félelmetes. Abban az időben apukák nem lehettek bent, ami bizony nagyon is jó lett volna. Ma biztosan nem szülnék kórházban!!!! Írtózom az egész gondolattól még ma is pedig már el telt egy jó pár év. Lehet, hogy rutin a szülés levezetése, de ne feldjék el kedves doktorok, nekünk a szülés nem az!!!! Egy gyönyörű élménynek kellene lennie és ezzel szemben még meg is keserítik. Sok férfi belepusztulna a szülésbe, ahogy önök is kedves doktorok! |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Brovdy Robert hívójel „Magyar“ SBS parancsnoka
398 Létrehozva: 2025-08-29
Kártalanítást és támogatást a TPO-tilalom miatt kárt szenvedett szakembereknek!
593 Létrehozva: 2025-08-26
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
3180 Létrehozva: 2024-08-29
A vaddisznók életének és természetes élőhelyének védelmében❗🐗💚🌳
254 Létrehozva: 2025-08-27
Győri Édes Gluténmentes keksz gyártásának folytatása
1117 Létrehozva: 2025-08-25
Otthonápolási Díj Emelés!!
912 Létrehozva: 2025-08-18
A tejfehérje-allergia is legyen jogosult támogatásra Magyarországon
116 Létrehozva: 2025-09-03
Felnőtt autisták: nem vagyunk láthatatlanok!
492 Létrehozva: 2025-07-31
Ne haljon meg több gyerek!!!!
49 Létrehozva: 2025-09-02
Mondóka folytatása Mariannal
42 Létrehozva: 2025-09-01
218-as a Solymári Auchanhoz
299 Létrehozva: 2025-08-20
A Martsa Műterem és Művészkert megmentéséért
33 Létrehozva: 2025-09-03
A kassai magyar oktatás jövője
1221 Létrehozva: 2025-07-04
Dzsúdlós Pandora charm
332 Létrehozva: 2025-07-18
Petíció az izraeli népirtás és területfoglalás elítélésére
265 Létrehozva: 2025-08-06
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
1921 Létrehozva: 2025-07-18
El a kezekkel és fűrészekkel a Péterhalmi-erdő fáitól!
1975 Létrehozva: 2025-01-18
Rebeccát vissza a Dóm térre 2026-ban is!
881 Létrehozva: 2025-07-30
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4918 Létrehozva: 2025-06-09
Állítjuk meg a spy néven zsaroló online csalót
21 Létrehozva: 2025-08-31