IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

neduttki

/ #191 Re: A tények, a tények...

2011-12-23 19:38

#164: Bodza -

A minden 8. anya elhalálozása ugye a gyermekágyi láz következtében állt elő, ami iatrogén hatás?

A MAI NAPRA vonatkozó statisztikák azt mutatják, hogy az otthonszülés nemhogy veszélyesebb, mint a kórházi, hanem azt, hogy BIZTONSÁGOSABB! Tessék utánanézni! ("Csak" egy olyan 700.000 otthonszülés adataira alapozva...)

Meghökkentő, de a babákat is megkérdezték!

A válaszuk az volt (megintcsak a többszázezres szülés adatai alapján!), hogy jobban szoptak, kevésbé sérültek meg szülés során, kevésbé sérült meg édesanyjuk, sokkal jobban fejlődött az agyuk is, kiegyensúlyozattabbak, nyugodtabbak lettek, sokkal kevesebb orvosi beavatkozásra volt szükségük egész gyermekkoruk során, sokkal kevésbé betegedtek meg, kevesebb légzési panaszuk volt, stb., stb.

Azért írom ezeket, mert bizonyos személyek számára csak a racionális, a mérhető az elfogadható, így a szeretet, vonzódás, családi összetartás stb. fogalmakkal itt nem érvelnék. A föntiek viszont kitapintható, mérhető jelenségek, amelyeket statisztikailag jól föl lehet dolgozni. Szóval a lelki folyamatok "materializálódtak"... Hát, és az eredmény ez! Ezt válaszolták a babák-gyermekek.

Ha tisztességesen bánunk a statisztikával, akkor az tisztességes eredményt és útmutatást ad. Az egész petíció pusztán csak a TISZTESSÉGről szól --minden külön értesítés helyett.