Ne engedjük az újnáci jobbikot a hatalomba


Vendég

/ #77

2011-12-19 08:42

Elég volt a 20 év országszétverőiből. Szépen látható, hogy a ti elképzeléseitek hová juttata az országot, most jöjjön a Jobbik!
Demokrácia meg soha se volt, max pártokrácia. fel kéne ébredni!
a nácizmus kedves "barátaim" meg BALOS!
Hitler pártja: Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, hát ehhez csak az MSZMP hasonlít :)hitler zászlójának az alap színe is a vörös, vajh miért!
Mussolini is balos volt és a nagy Római birodalom emlékéből meg a neki tetsző kommunista-bolsevista-szocialista tanokból gyúrta a fasizmust (fasces szó az alapja)

"Mussolini apja elkötelezett és szűkebb környezetében elismert szocialista volt. Gyakran megfordultak nála olasz anarchista marxisták, otthonában pedig több ilyen szellemiségű művet tartott – nem csoda, hogy Benito már 17 évesen anarchistának tartotta magát és részt vett a helyi munkások szervezkedésében. Az sem meglepő, hogy nehezen talált állást: első tanítóskodása után inkább Svájcba ment (1902), ahol a helyi olasz marxisták örömmel fogadták a tehetséges, fiatal újságírót. Itt találkozott Angelika Balabanovával, a poliglott orosz emigránssal, aki segítette kiművelődni. Svájcban Mussolini megismerkedett a legfrissebb szocialista irányzatokkal, amelyek közül leginkább Pjotr Kropotkin és George Sorel anarchista és szindikalista nézeteivel szimpatizált: már ekkor elhatárolódott a klasszikus forradalmi elképzelésektől, helyette az általános sztrájkot favorizálta, amit a szakszervezetek (szindikátusok) által kinevelt munkásság hajtana végre."


Így nácik meg fasiszták max csak ti lehettek! Ennyi hüleséget már rég olvastam :)

Szebb Jövőt és további kellemes rettegést!