Rokkantvadászat...


Vendég

/ #127

2011-12-14 14:25

Ez a - velejéig gonosz - hatalom a keresztényi szeretet hamis álcája alatt, a legelesettebbeket támadja, és alázza meg.
A Fidesz és a KDNP - minden naiv feltételezéssel szemben - nem konzervatív, és keresztényi értékeket valló és őrző pártok, hanem egy autoriter hatalomgyakorlás céljából létrejött, antidemokratikus pártszövetéség.
Vezetői a hétköznapi fasizmus tudatos gyakorlói, pártolóik jobb esetben megtévesztett, rosszabb esetben - sikertelenségük, társadalmi elutasítottságuk okán - frusztrált, gyűlölködő gonoszok.
Ezek a pártok, és követőik mára már a társadalmunk minden rétegét megalázták, és minden rétege tényleges érdekeivel és értékeivel - beleértve a jómódúakat is - szembementek.
Ez a hatalmi koncentráció újjáépíti a centrális államot, amelyet korábban "szocialista centralizmus" néven voltunk kénytelenek egyszer már elszenvedni, és amely nem szólt egyébről, mint a kivételezettek, a baráti körök jogtalan előnyökhöz és az ország egészének a nyomorba juttatásáról, a szabadság, a méltányosság,az emberi jogok sárbatiprásáról.
Ez a hatalom a gonosz birodalmát építi.
Aki képes megalázni, megütni, tovább nyomorítani a gyengét, a rászorulót, az a szó erkölcsi értelmében nem ember.
Aki ilyen személyek közösségéhez csatlakozik, az önmagáról állítja ki a bizonyítványt, ragasztja önmagára - alappal - a jelzőt: Alávaló és gonosz, tehát bűnöző.

Feladatunk tehát mindannak az eltörlése, amit ez a velejéig gonosz hatalom, az aljasság hordozóinak közössége összetákolt, és az emberi jogok maradéktalan tiszteletén, mint megkérdőjelezhetetlen alapjog fundamentumán álló Magyar Köztársaság helyreállítása, a sérelmek orvoslása, a bűnösök könyörtelen számonkérése, és újabb feléledésük megakadályozása.
A legelesettebbek legteljesebb mértékű támogatása, segítése.
Az emberi arcunk visszaszerzése.