Rokkantvadászat...

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Rokkantvadászat... petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#126 ökRe:

2011-12-14 13:49

kölyök 

aki akkor pénzért százaléákoltatta magát az most megteszi meg ezután is megfogja hiddel még többen lesznek mint eddig mert mostmár csak a pénzeseket fogják. Aki igazán beteg már el sem mer menni az orvoshoz mert ugysem tudja kiváltani a gyószereit.

Vendég

#127

2011-12-14 14:25

Ez a - velejéig gonosz - hatalom a keresztényi szeretet hamis álcája alatt, a legelesettebbeket támadja, és alázza meg.
A Fidesz és a KDNP - minden naiv feltételezéssel szemben - nem konzervatív, és keresztényi értékeket valló és őrző pártok, hanem egy autoriter hatalomgyakorlás céljából létrejött, antidemokratikus pártszövetéség.
Vezetői a hétköznapi fasizmus tudatos gyakorlói, pártolóik jobb esetben megtévesztett, rosszabb esetben - sikertelenségük, társadalmi elutasítottságuk okán - frusztrált, gyűlölködő gonoszok.
Ezek a pártok, és követőik mára már a társadalmunk minden rétegét megalázták, és minden rétege tényleges érdekeivel és értékeivel - beleértve a jómódúakat is - szembementek.
Ez a hatalmi koncentráció újjáépíti a centrális államot, amelyet korábban "szocialista centralizmus" néven voltunk kénytelenek egyszer már elszenvedni, és amely nem szólt egyébről, mint a kivételezettek, a baráti körök jogtalan előnyökhöz és az ország egészének a nyomorba juttatásáról, a szabadság, a méltányosság,az emberi jogok sárbatiprásáról.
Ez a hatalom a gonosz birodalmát építi.
Aki képes megalázni, megütni, tovább nyomorítani a gyengét, a rászorulót, az a szó erkölcsi értelmében nem ember.
Aki ilyen személyek közösségéhez csatlakozik, az önmagáról állítja ki a bizonyítványt, ragasztja önmagára - alappal - a jelzőt: Alávaló és gonosz, tehát bűnöző.

Feladatunk tehát mindannak az eltörlése, amit ez a velejéig gonosz hatalom, az aljasság hordozóinak közössége összetákolt, és az emberi jogok maradéktalan tiszteletén, mint megkérdőjelezhetetlen alapjog fundamentumán álló Magyar Köztársaság helyreállítása, a sérelmek orvoslása, a bűnösök könyörtelen számonkérése, és újabb feléledésük megakadályozása.
A legelesettebbek legteljesebb mértékű támogatása, segítése.
Az emberi arcunk visszaszerzése.

Vendég

#128

2011-12-14 14:51

Felháborito,hogy ilyenre képesek! Ha valaki meghal a parlamenti képviselőjével fizetetném meg a temetését!! Igy is rövid az életünk a betegségeink miatt!! Az a képviselő aki rá szavaz erre, utána hogy fog élni a városba, faluba mert ott se neki, sem a családjának nem lesz nyugta, az biztos!! Mert az ilyen nem "ember,, aki a beteg embert halálra itéli!! Elég a hazugságaikből, mert a beteg ember orvosi papirjaival /CT,Labor,Profeszorok stb./igazolja többféle betegségeit!! NEM CSALOK!!! Kikérjük magunknak!! Ha előfordultak is régen már nyugdijasok!!Aki jártas ilyen helyekre tisztába van vele, hány orvoshoz kell járnia, és milyen szigoritások voltak már 2007-től. Megalázóan viselkednek velünk igy is, pedig saját magukat minősitik!! A cél,hogy elpusztuljunk 30-40 év becsületes munka után!? Ma már nehéz azért a dolguk mert van internet!kiderül minden!!Reméljük lesznek akik nem engedik meg, hogy utcára kerüljünk! Nehezen de fizetve volt a rezsi,hitel, igy ha elveszik a rokkantságit, nincs miből fizetni. A kórházakba kötünk ki, ami nem olcső nekik sem, vásárolni nem fogunk tudni stb.több a káruk erre nem gondolnak a kapzsik!

Vendég

#129

2011-12-14 18:12

ÜDV MINDENKINEK... TÖBBEN ÍRJUK ALÁ...
nagylaciapi

#130

2011-12-14 18:16

"Drámai esemény helyszíne volt szerdán délelőtt a veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóság. Egy 56 éves férfi az ügyintézőnek bemutatta azt a határozatot, amely szerint rokkantsági nyugdíját jelentősen csökkentették.

Néhány kérdést tett fel ezzel kapcsolatban, majd a zsebéből elővett késével szívtájékon szúrta magát. A mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a megyei kórházba, ahol azonnal elkezdték az életmentő műtétet – közölte érdeklődésünkre a Csolnoky Ferenc megyei kórház főigazgatója, dr. Rácz Jenő." Százak fognak a halálba menekülni, de nemcsak a rokkantak, hanem a többi lehetetlen helyzetbe hozott (z)ember is!!!

Vendég

#131

2011-12-14 18:34

http://www.stop.hu/belfold/ujabb-penzeket-pumpalna-a-fidesz-a-kepviselok-zsebebe/974892/

Nekik semmi sem elég??? Mi meg forduljunk fel,fagyjunk meg!

Vendég

#132

2011-12-14 19:01

Egyetértek,hisz azért írom alá!

Vendég

#133

2011-12-14 19:27

50 éves tüdőrákkal műtött .majd laphám carciomával és egyéb betegségekkel 30 éves munka viszony után orvosi tanácsra rokkant nyugdíjba
mentem.
Most hirtelen meggyógyultam 27000 forint szociális járadékot kapok.
Munkahely nincs mivel tiszta levegőjű fizikai munkától mentes munkahelyen dolgozhatok. A daganat ellenes tápszert nem tudom megvenni. Mi lesz a rákos betegekkel akiket vissza küldenek a munka világába? A stressz a kilátástalanság előhozza a betegségünket hiszen a daganatos betegséget csak túlélni lehet.
Nem szabad engedni , hogy a Tisztelt Kormány Népirtást kövessen el! Ha újból betegek leszünk vagy állapotunk rosszabbodik mennyibe fog kerülni a gyógyításunk vagy majd hagynak meghalni minket? Csak ennyit akartam mondani minden rajtunk segíteni próbáló embernek vagy szervezetnek KÖSZÖNÖM! Nagyné Marika

Vendég

#134

2011-12-14 20:31

Az én öcsém fogyatékosan született, most 50 éves, elvették tőle azt a nyomorult 16 000 Ft-os fogyatékossági támogatást. Felháborító, hogy elveszik a szerencsétlen emberektől ezt a kevés pénzt (villanyszámlára sem elég), hogy a saját pénztárcájukat tovább tömjék!
Spitzer Tibor

#135

2011-12-14 20:53

Kérek mindenkit aki csak teheti névvel csatlakozzon a petícióhoz mert névtelenül kevesebbet ér. Köszönöm
chevchelios

#136 ...

2011-12-14 21:32

én nem vagyok rokkant nyugdíjas, de engem kifejezetten felháborít már amit a zsidesz csinál, szép lassan elvesznek tőlünk, becsületes emberektől mindent, még az utolsó forintunkat is... ahoyg a Vona mondta kell 8 millió vesztes, hogy a 2 millió jómódú az is maradhasson... a maradék meg csak kussoljon, örüljön, hogy él, és épp csak a létezéshez szükséges minimumot kapja meg, vagy még azt se....azzal nem foglalkoznak, hogy a drágalátos kisebbségre mennyi pénz elmegy havonta, az nem baj, hoyg azok kb mind egészségesek, csak lusták, de ne is velük foglalkozzunk most, annyi a helyzet, hoyg alapból nincs munka, nem lehet szerencsétlen rokkantnyugdíjasokat munkára fogni, ez csak a kisemmizésről szól, a lebontásról, a középosztály végleges eltörléséről, azért, hogy kétmillió rohadék élhesse a felsőbbrendű életét tovább, mi szegények, meg dögöljünk bele a nyomorba... remélem mindegyik a pokol tüzén fog elégni a családjával együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZEBB JÖVŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

#137

2011-12-15 00:23

Tisztelt Fórumozók!
Eggyet értek ezzel a petícióval én is.Én márciusban töltöm az 58-életévemet. Volt egy úgynevezett Werthelyn műtétem, magyarul rák, ami már áttétes volt. Ez hat évvel ezelőt történt. Azóta hipertónia, és érszűkület csatlakozot a betegségemhez. Menni alig tudok minden tíz méter után meg kell álnom, A férjemet elvesztettem, 50-évessen szívinfarktusban meghalt. Ez is a "nyugodt élet" eredménye. Egyedül maradtam, és nem tudom mi lessz velem, ha ezt a kicsit is elveszik, ami még a számlákra is alig elég. a megélhetésről már nem is beszélek! Hát ezért írtam alá a petíciót én is!

Vendég

#138

2011-12-15 01:08

Megerősítem.
Malaka

#139 Re:

2011-12-15 08:44

#26: -  

 Kedves Vendég!

Köszönjük az együttérzésedet!

Képzeldd el,hogy most egy korhatár alatti rokkant átlagban 30 évig járulékfizető,amikor átlagban 50 évesen megrokkan,de az orvosi szakirodalom szerint,csak 63.év a korhatár alatti rokkantak átlagéletkora.Annyira betegek,hogy élve meg sem érik a folyton emelkedő öregségi korhatárt! Akkor kia fenének dolgoztak,ha sosem lehetnek nyugdíjasok? Bárkit érhet vétlenként baleset,műhiba,súlyos autóimmun betegségek,mekyek bármely életkorban előfordulhatnak!27-46 ezer ft között kap 2012-től egy rokkat átlagban! Ebből életmentő gyógyszereket havi 30 ezrekért ,ha kivált akkor nézhet!De,míg fel nem éli a saját tartalékát,addig ez se jár,mert rászorultsági segély lesz ez az önkormányzat jegyzőjénél leellenőrizve a vagyonát a hatóság által!!!!!


Vendég

#140

2011-12-15 09:08

aláírtam!!!

Vendég

#141

2011-12-15 09:24

Az én legnagyobbb problémám azzal van,hogy akinek mint nekem igazságügyi orvosszakértő állapította meg a végeleges!67%-t és ezt Bíróság helyben hagyta!azt milyen jogon bírálja felül egy orvosi bizottságnál 1kiöregedett üzem,vagy háziorvos egy szál magában?ne hasonlítsunk már össze tudásban egy háziorvost egy igazságügyi orvosszakértővel!Tudom vannak csalók,vannak lefizetők de azért legalább az ilyeneket nem bírálnám felül!igazából nem is tudom van-e erre jogkörük?Bírói döntés ellen?

Vendég

#142

2011-12-15 11:08

Az állam-hatalom számtalan olyan törvényt hoz, ami lehetővé teszi nép lét- és jogbiztonságának felszámolását!

Vendég

#143

2011-12-15 11:33

Aki annyira egyetért ezzel a rokkant vadászatal mert neki ,még semmi baja,bármelyik percben,bárkivel bekövetkezhet,és akkor majd rájön milyen kiszolgáltatott lesz az ember. A többszázezret
keresö képviselöknek akik a gombot nyomják,a betegségektől nem véd meg senkit a mentelmi jog!!!!!!

Vendég

#144

2011-12-15 12:19

Egyetértek a petíció minden szavával !
Kínomban már nevetek, mert az a kifejezés, hogy :vissza-vezetni a munka világába" két okból lehetetlen
1. Nincs munka az egészséges embernek sem,
2. az 1.-ból adódóan világa sincs.
/Mint a pénznek, ha nincs adósságod, annak kamata sincs. Ámbár néha az állami szerveket hosszan kell győzködni arról, hogy ezzel egyet értsenek./
Kérdem Én, akkor hova vezetik a rokkantakat vissza? Egy olyan világba, ami nem létezik?
Van egy "sírvers": Itt fekszem Én, olvasod Te, olvasnám Én, s feküdnél Te. Ezt próbáltatnám ki minden olyan hivatalnokkal, aki "jó boltnak" tartja a rokkant nyugdíjat.
Tehát már csak röhögök, mint a kehes ló


Vendég

#145

2011-12-15 12:59

Rokkantak: Hogy mertetek betegek lenni?!!!(vagy nem kérdeztek meg benneteket?!)
Dolgozók: Miért mentek rettegve a munkahelyekre?!!(hátha holnap már nem kell menni?!)
Fiatalok: Miről is álmodtok? család, gyerek,munkahely,jövőkép?!!(hol van?!)
Tanulni vágyó ifjak: Iskola,egyetem?!!(volt,(új tv.)van a szüleidnek pénze, lesz?!)
Öregségi nyugdíjasok: Meddig viszi még a postás?!!(MNB tart."felélése" után, maradt még valami?!)
Nem vagyok pesszimista ember, de elkeserítő ami most ebben a kis országban folyik!

Vendég

#146

2011-12-15 17:24

Vizsgálják felül azokat a rokkantakat akik dolgoznak a nyugdij mellett,mit akar elvenni azt a 38eFt-ot amit kapok.Én nem dolgoztam mellette pedig ennyiből nem lehet megélni.Az éhenhaláshoz sok a megélhetéshez meg marha kevés.Nem lenne családom megnézhetném magam.

Vendég

#147

2011-12-15 18:32

Tehát olyan évi 15 milliárd forint költséggel elérünk olyan évi 10 milliárd forint megtakarítást. Fasza!
Butyök

#148 Re:

2011-12-15 18:42

#43: melós -  

 Kedves "Melós"! Nem mindenkin látszik, hogy miért rokkant. Rajtam sem látszott betegségem elején, mostmár igen. Eleinte, amikor egy évben kétszer jött értem a mentő, a szomszéd éppen nem volt otthon, mert dolgozott. Ő is úgy nyilatkozott, hogy a "nyugdíjasoknak van legjobb dolguk, csak meresztik magukat és más keresi meg a pénzüket". A büntetés gyors volt, hamarosan rákot diagnosztizáltak nála és ő is mereszthette. Nem volt boldog tőle! Nem elsősorban a mostani rokkantnyugdíjasokról van szó, hanem az ezután munkaképtelenné válókról, aki bárki lehet, te is.


Vendég

#149

2011-12-15 19:37

Ehhez nem lehet igazán hozzá sem szólni mert már eleve "le vagyunk lőve". Amit rokkantakkal művelnek határtalan!!!

Vendég

#150

2011-12-15 19:48

Jó lenne ha kilehetne szűrni a tényleges beteg embereket, és nem azok rovására hozni különböző intézkedéseket. a nyugdíj minimumot is meg kellene emelni, ezek a pénzek az éhenhaláshoz vezetnek. Sok rokkantnyugdijas a gyógyszereit sem tudja kiváltani. A kormánynak szégyelnie kellene magát, teljesen ellehetetleníti a beteg és az egészséges emberek megélhetését. Üdvözlet Orbán Viktor