Provokátor Figyelő!

Egres Béla

/ #137 Berencsi Eszter

2020-04-18 14:14

Újabb provokátor tűnt fel kis hazánkban. Annyira nem ismeretlen, hisz egy éve azzal vívta ki a népharagot, hogy férfi létére hollókői népviseletben fényképezkedett. 
Nem is azzal van baj, ha valaki férfi létére a férfiakat szereti, hanem azzal, ha valaki ezt úgy próbálja álcázni, hogy nővé operáltatja magát! Ez nem más mint hazugság- aljas cselszövés. A meleg társadalom hivatalosan azért küzd, hogy elfogadják, egyenrangúnak tekintsék őket a keresztény heteró emberekkel. Csakhogy ez addig nem fog menni amíg ők nem fogadnak el másokat, pl nem tartják tiszteletben, ha valaki heteró és férfi létére egy nőnek született, nőnek kinéző embertársával képzeli el a jövőjét a házasság szent kötelékében. 
Attól, hogy Eszter nővé operáltatta magát és nőként éli az életét még nem nő. Gyerekei soha nem születnek és lehet rajat és a hozzá hasonlókon múlik majd Nemzetünk és kultúránk kihalása.
Berencsi Eszter a Follinus Anna és Sereg Tímea (24 pont hu szerkesztője) alkotta triumvirátushoz tartozik akik a deviáns párkapcsolati formák propagálásával szeretnék elérni hazánk pusztulását, ahogy azt a 134-es hozzászólásban Szakállas Katalin már felvázolta.

A Jövő Generációja Egyesület vezetőjeként figyelemmel kísérjük már régóta a LMBT szervezetek működését és egy széleskörű társadalmi egyeztetés keretében nyújtottuk be törvényjavaslatunkat, melyet nemrégiben terjesztettek az Országgyűlés elé. Ennek értelmében a jövőben a születéskor megállapított nem lesz a mérvadó, ezzel a deviáns párkapcsolati formák terjedését sikerült megnehezíteni. 

Berencsik Eszter azzal vivta ki mosta  népharagot, hogy vért kívánt adni amit az orvosok- nagyon helyesen- nem engedtek. 

Köztudott, hogy a melegek és átoperáltak körében elterjedtek a nemi betegségek, de más fertőző betegségekre is fogékonyabbak. 

Bízunk benne, jogy törvényjavaslatunk hamarosan elfogadásra kerül és a férfi férfi, a nő nő marad és a párkapcsolatoknak csak egyetlen formája lesz elfogadott méghozzá férfi és nő között házasság szent köteléke által létrejött kapcsolat!

Egres Béla JGE