Provokátor Figyelő!

Egres Béla

/ #124 Nagy Blanka provokátor

2019-01-17 11:13

Az alábbi levelet küldtük a Móra Ferenc Gimnáziumnak, ahol az a Nagy Blanka tanul aki több tárgyból is bukásra áll, rendszeresen hiányzik, és rettegésben tartja az alsó tagozatos diákokat- erre bizonyítékok egész sora áll a rendelkezésünkre amit a kellő helyen és időben nyilvánosságra fogunk hozni!

"Tisztelt Iskolavezetés!

Egres Béla, Spuvunya János és Kósza Cipasz Zsófia nevében írom levelem, mellyel a Jövő Generációja Egyesületet a Magyar Kriptonil Szövetséget és a Kósza Krónikások Természetjáró Ifjúsági Egyesületet képviselem.

Ezúton szeretnénk a Móra Ferenc Gimnázium tantestületét felszólítani, hogy haladéktalanul távolítsák el intézményükből Nagy Blanka ellenzéki aktivistát mivel beszédében közjogi méltóságokat sértegetett. Nagy Blanka tudomásunk szerint még tanuló, nem fizet adót és érettségivel sem rendelkezik, így számára az elsődleges feladat a tanulás lenne ezen felül nyilvános szereplései alkalmával figyelembe kellene venni azon tényeket, hogy egy nagy hírű ember nevét viselő iskola hallgatója. Szereplésével nem csak iskoláját, de diáktársait is rossz hírben tüntette fel, nem csak idehaza, de külföldön is. Erről a  Móra Ferenc Gimnázium több diákjától és a szülői munkaközösségtől értesültünk.
Nagy Blanka nem érdemel érettségit! 
Amennyiben a félév végééig nem kerül intézményükből elbocsájtásra, abban az esetben a teljes tantestület és iskolájuk diákjai következményekkel nézhetnek szembe.
A gimnázium tanulói elsőként fognak katonai és polgárvédelmi behívót kapni amennyiben a kormány úgy dönt, hogy újból bevezeti, ezen felül kapcsolatainkon keresztül el fogjuk érni, hogy a gimnázium tanulói ne nyerhessenek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.
Nagy Blankának meg kellene követnie a Kormányt amiért finanszírozza tanulmányait le kellene vágatnia a haját és önként bevonulnia katonai vagy katasztrófavédelmi szolgálatra amiért az elmúlt közel húsz évet a Kormány közvagyonból tanitatására fordította. Nagy Blanka szótárából hiányzik a "hála" kifejezés és tájékozatlansága csak tudatlanságáról árulkodik!

Tisztelettel Egres Béla"

Az iskola vezetősége érdemben még nem reagált levelünkre. Hiába részükről az elhatárolódás, attól a szavak még szavak maradnak és azzal, hogy Nagy Blankát az iskola tanulói között tartják számon akarva akaratlanul is támogatják közel sem elrkölcsös cselekedeteiben. Ezzel saját iskolájuk jó hírét ássák alá és saját diákjaik eredményeit is degradálják!