Petíció a budakalászi Téglási András és Kántor utcák forgalmi átalakításáért


Vendég

/ #2 Re:

2018-11-15 18:44

#1: -  

Tisztelt Hegyvári János!

 

Tegnap napon kétszer jegyzett be egy Batthyány Attila az önével kísértetiesen megegyező tartalmú hozzászólást. Nem hinném, hogy túl sok ember van Budakalászon vagy környékén, aki éppen ezt a petíciót bújja éjjel-nappal, így észrevehette, hogy törölve lett az aláírása, ráadásul 2x is egy napon (tekintve, hogy erősen trollkodás benyomását keltette). Ön viszont igen árulkodó módon ezt bocsátotta előre, hogy már megint törölve lesz... Eléggé sokatmondó és beszédes.

Továbbá a petíciókat természetüknél fogva a támogatóik szokták aláírni. Tehát, ha neve az aláírók listáját "gazdagítja", akkor mindez egyetértéséről tanúskodik. Nem én, ön lehet fogalomzavarban azzal kapcsolatban, hogy van-e keresnivalója ebben a petícióban.

Ugyanakkor emlékeztetném, hogy a jelenlegi testület már 2014-ben elkerülő utat ígért a József A. u. és a Szentendrei út összekötésére ezen a nyomvonalon, amit tavaly szeptemberi hivatalos nyilatkozataikkal (városi honlapon) is megerősítettek. Ezzel párhuzamosan, 2016-ban Rogán László azzal húzta be a csőbe a területen telket vásárlókat, hogy személyesen ígérte nekik, nem lesz ott semmiféle menekülőút.  Amikor pedig ezek a családok ideköltöztek, próbáltak az ígéretükhöz híven a kedvükre tenni, ezért kialakították a jelenlegi használhatatlan és fenntarthatatlan állapotokat (útakadályok formája, burkolat szélessége).

A közmeghallgatáson Krepárt Tamás is elmondta, hogy 15-20 éve benne van a HÉSZ-ben ez az elkerülő/összekötő út, akik oda költöztek, azok, ha tájékozódnak, ezzel tisztában kellett lenniük.

Ez nemes egyszerűséggel a település különböző részein lakóknak az egymás elleni kijátszása, amit most is folytatnak, amikor az egyik csoportnak teszik a szépet (leveleznek velük barátilag), a másik városrész lakóit pedig dilettánsnak és alkalmatlannak titulálnak egy jogosan megfogalmazott petíció kapcsán.

 

 

Gergely Cecília