Petíció a budakalászi Téglási András és Kántor utcák forgalmi átalakításáért


Vendég

/ #1

2018-11-15 12:59

Tisztelt Gergely Cecília!

Előszöris köszönöm, hogy név szerint köszönt az aláírók között, bár ha a megjegyzésemet értőn végigolvassa láthatja, hogy nem támogatom a petíciót sem magánemberként, sem a Hivatal dolgozójaként.
Másodsorban jelezni szeretném Önnek és minden ezen bejegyzést olvasónak, hogy a mai napon az "Alsó-Klenity" lakóközössége nevében levelet kaptam a lakóközösség képviselőjétől, aki minden ott lakó nevében elhatárolódik a kezdeményezésétől, egyben örömét fejezi ki a forgalomcsillapítás ügyében eddig tett intézkedéseinkkel kapcsolatban és a további eredményes együttműködésünkben -joggal- bízva köszöni meg a tegnapi bejegyzésemet.
Harmadrészt jelezni szeretném, hogy értetlenül fogadtam és visszautasítom azt a feltételezést, hogy más nevében tennék bejegyzést, vagy írnék alá bármilyen kezdeményezést, petíciót,...
Kérem, hogy ezen állításait (melyeket minden bizonnyal -legalábbis remélem-elhamarkodottságból és át nem gondoltságból fogalmazott meg) vonja vissza és ennek megfelelően távolítsa el a bejegyzésből, ellenkező esetben arra kell gyanakodnom, hogy szándékosan, rosszindulattól vezérelve próbál engem rossz színben feltüntetni azzal, hogy hamis néven írnék alá bármit.
(Ami miatt persze nem lesznek álmatlan éjszakáim, csak tudni fogom, ezek után hogy álljak Önhöz a későbbiekben.)

Üdvözlettel:
Hegyvári János