Kizárólag az énekelni/zenélni tudó személyek énekelhessenek/zenélhessenek fizetségért!

Adrián Fülöp
A petíció szerzője

/ #116 Re: Re: Re: Nagyszínpad! Nagyszínpad! Nagyszínpad!

2016-10-26 09:00

#114: 120 férőhelyes étterem - Re: Re: Nagyszínpad! Nagyszínpad! Nagyszínpad! 

Sajnos szükségét látom nagybetűs, vastag, piros színnel kiemelni a fő elemeket, mivel ismét mellébeszélünk!

1. Még csak véletlenül sem vagyok "kivénhedt" :) sem emberileg, sem pedig zenészként... sőt, elképzelhető, hogy még Önnél is fiatalabb vagyok.... tehát ez a "fegyver" hatástalan

2. A fenti hozzászóló biztos, hogy nem az én hallgatóságom lenne :) Sőt, kétlem, hogy bármilyen zenész hallgatósága lenne. A sarki komcsmában egyáltalán nem érdekel, hogy ki "zenél", tehát a lehetőség megmaradna "hallgatni" ezeket a "művészeket". Egyébként majdnem biztos, hogy egy éríntett kamuzenészről van szó, akit mindez nagyon "feldűhít".

3. ISMÉT: NEM az adott zenész KORÁRÓL van szó, hanem a ZENEI TUDÁSRÓL. Felőlem 15 éves is lehet és falevelen játszat technot, ha TUD ZENÉLNI.

Na még egyzer, hát ha végre felfogja. Mondjuk, mivel a hozzászólásaiból intelligens embernek tűnik, kétlen, hogy nem bírja felfogni, tehát egyszerűen NEM AKARJA felfogni.

NEM az adott zenész KORÁRÓL van szó, hanem a ZENEI TUDÁSRÓL. Felőlem 15 éves is lehet, ha TUD ZENÉLNI.

4. A kereskedelmi dolgozó nem árulhat hamis árut! Higgye el, teljsen tisztában vagyok azzal, hogy mi a különbség aközött, hogy a zenész van ott a hallgatóságért (szórakoztató zene) vagy pedig a hallgatóság van ott a zenészért (sztárok). Ez viszont nem zárja ki azt, hogy egy zenész TUDJON ZENÉLNI!