Marissa Meyer - Holdbéli krónikák 3. és 4. rész kiadása


Vendég

/ #45

2016-09-01 06:06

Csak úgy falom az oldalakat, amikor csak tudom olvasom, a munkahelyi szüneteimen, otthon, úton, és egyáltalán nem tatom fer dolognak, hogy elkezdenek kiadni egy négy részes könyv első kettőjét, majd a többit inkább nem, hát igenis van rá kereslet és érdeklődés és én nem fogom kikölcsönözni se könyvtárból, se baráttól, hanem megveszem!!! És olvasgatni fogom, többször is, és szeretném az anyanyelvemen megtudni a folytatást, Végre egy írónő, akinek azonos az érdeklődési köre, mint az enyém, és nem fél felvállalni, alig lehet abbahagyni az olvasást még a fejezetek között is, annyira leköt és izgulok, hogy na mi lesz már!!!!
Lehet, hogy nem akkora a táborunk, mint a Twilight vagy a HP, de ha mi itt összefogunk és csak fejenként öt embernek ajánljuk a krónikákat és ők is ajánlják és így tovább, lesz akkora táborunk nekünk is, mert nem tudom mit szólnánk a fent említett rajongók illetve írónők, hogyha megtudnák van egy ország, amire azért kell felfigyelni, mert nem adják ki a könyvük összes részét!!!!!
Egy szó mint száz, szerintem nyugisabb megoldás lenne, ha szépen kiadnák a könyveket, hogy mi megvehessük és boldogak lehessünk, elvégre is ez a munkájuk részét képezni és jééé, még pénzt is hoz a házhoz... akkor hol itt a baj?