Határon túli magyarok nyugdíj kifizetésének felfüggesztése


Vendég

/ #242

2016-07-11 17:55

Rumcájsz.  Csalás és  teljesen észszerűltlen  ez a  kűlfödi nyugdíj és szavazás.

1. Amit ki fizet kűlföldre , nyugdijat, egészségügyet, és még ki tudja milyen címeken  adakozik ez a rabló kormány  a mi verítékkel meg keresett befizetésünkön . Ez a be fizetés ma már nem is a nyugdíj kaszába kerűl hanem  egyszerűen  mint adót kezelik. Tehát ez teljesen törvénytelen !

2. Az állampolgárág  amit kaptak a magyarok az oké. Másut is létezik kettős állampolgárság. De az már nem oké, hogy nem az országunkban él . és mégis van  szavazati joga. Nehogy már  más ország csalánjával üssenek bennünket.  Mi miért nem szavazhatunk a Román  választás idején ? Hiszen a  Kárpátoknál , Brassónál ott volt a magyar határ ! Tehát területileg  ezen a sémán menetelve nekünk is jogunk lehetne át sza vazni.

Tehát ha nem itt él  és nem ide adózik  bármilyen magyarnak mondott  "  testvérünk "  jogtalanul szav ide.  Arról nem is beszélve, hogy  a fejfákról írják le a neveket , hogy  magyr nyugdíjat kaphassanak  az utódok. Emlékeznek ? mikor csak úgy át ruccantunk  a Nagy  Romániába  az ottani  magyarság nagy többsége nem volt hajlandó meg szóllalni !  Tehát legyünk  barátok de az egyenlőség alapján !