Klánháború Support csapat leváltási kérelme!


Vendég

/ #7

2016-07-10 12:46

Egy ex support facebook bejegyzése! Sokat elárul...

 

Kedves Sajtmacska,
Megkérlek ne terjessz olyan dolgokat amelyek nem igazak. Mikor akartam én kirúgatni Kh Huncut-ot? Az elején elleneztem a felvételét, mert nem találtam alkalmasnak, de miután bebizonyosodott az ellenkezője mellé álltam, sőt mikor volt egy nagy vita közte és Bronco között akkor is melléjük álltam.

Ne próbáld a munkatársaidat hazugságokkal etetni kérlek szépen. Inkább azt magyarázd el mindenkinek, hogy az a szabálypont, miszerint: "A KLÁNHÁBORÚ CSAPATAGJAINAK SZIGORÚAN TILOS A MODERÁTORI NEVÜKKEL JÁTSZANIUK BÁRMILYEN VILÁGON IS, SAJÁT NÉVVEL VAGY TESZT FIÓKKAL LEHETSÉGES CSAK A JÁTÉK!"

Ennek ellenére a Fórum moderátor, Cicca ezt megszegte és te is tudsz róla, beismerted a csoportba, de játékosoknak ezt SOHA nem vagy hajlandó beismerni, ezenfelül annyira naiv vagy hogy most is hagyod azzal a névvel játszani, annyira leszarod a játékosokat, hülyére veszed és ezzel is elismered hogy megcsinálhatsz bármit amit a központ is megenged. Állítólag ezt ők is jóváhagyták, hát hülyék, szebb szó nincs erre.

Aki nem hiszi keressen a TWStatson rá Cicca játékosra, és meglátja mik vannak, és V31-en is sokan tudnak mesélni arról, hogy miért is volt a falujában 20.000 egység mindenből. Ja és senki ne kérdezzen rá a Supportba vagy fórumon mert azonnali kizárást jár érte, mivel az igazságot nem mondhatják el, hazudni meg tudják nem érdemes, és akkor inkább már marad az azonnali tiltás. Fellebbezni se tudtok, hiszen leszarnak. A központ meg nem fog segíteni.

Küldöm feléd puszijaimat!