Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

Ultron

/ #208 Több hazai manga, anime dvd kiadást és moziban vetített anime filmeket akarok!

2016-07-10 09:07

Manga téren még valami van, de Attack on Titan féle mangának ürölnék és sikeres is lenne meg a Berserket folytatni mostmár sokkal több ember venné. mert egyre több a rajongó pl. én is.

Anime téren TV is jó lenne a  shounenket könnyen el lehet adni egy naruto shippuden, fairy tail, one piece v. Bleach és később DR. B. Supert is érdemes lenne le szinkronizálni. Ecchi, harem, horrort TV csatatorna biztos nem fog szinkront csinálni. Dvd piacot is valahogy újra kell éleszteni, mert nem hiszem el h. animékre nincs igény. Mert ahogy látom az anime rajongók száma először a TV-ben kezd. el majd az internet és azóta is a netnek hála foly. nő a rajongók száma hazánkban. Egy új jó anime a TV-ben csak tovább növelné az animéseket. De nem ojat mint az Űrzavar, mert azt a kutya sem érdekli. Dvd-re visszatérve tök jó,h. 2016-ban dvd is megj. A fiú és a szörnyeteg igaz h. felirattal, de nekem az is elég. A kiadás sem rossz, mert van ennél sokkal gagyibb kiadás. Meg amit nem értek a kiadóink miért adják ki az Asylum studios  igénytelen szar filmeiket? Ép eszű ember még 200 ft. sem veszi meg söt még a neten sem érdemes megnézni.

Meg a  hollywood filmeket is a nem minőségi db. sem veszi senki. Hiszen jó példa az ,h. bemegyek a media markt-ba nem látok egy animét kivéve a fiú és a szörnyeteget.  Amiből nincs is sok és már sokan vittek belőle meg ahogy látom az xpresz honlapon el is fogyott az összes alig 1-2 két hét alatt az csak jót jelent vagyis van rá igény. Továbbá a Budapest egyik media markt-ban is elfogyott biztos, mert foly. néztem az eladást másképpen sajnos nemtudom h. mennyíre jól fogy-e. Az új megj. amik jún. voltak az anime filmen kívűl. pl. Az 5. hullám, Nagyon Vadon 4, Egyiptom istenei alig nyúltak hozzá vagyis arra nincs már igény. Meg tudom, h. sokan anno nem vettek animét, mert minek, de azóta változott a helyzet  pl. én is már próbálom begyűj. ami van.

A mozi én már fárasztónak találom a letöbb hollywood-di filmeket unom őket.  Anime filmeket akarok pl. a tavalyi DR. B. Z movie 15 volt a legsikeresebb és egy csomó más orszgba eljutott, de nálunk miért nem.? Biztos sokan vették volna egy jegyet mert igazi shounen anime filmek még sosem voltak a hazai mozikban még a Boruto filmet is rengetegen megnézték volna a naruto rajongó tábora min. 50 ezer de ennél jóval nagyobb is lehet v. lehetne. 

És végül a mozival kapcsoladban. Tudom h. lesz egy nekem egy jó film az öngyilkos osztag, de a   Gyilkos osztag nevezetű asylum studios utánzatott, miért kell nálunk bem. és majd megjelentetni dvd-re? Hihetetlen ez elég friss hír és nem értem ki hiszi ,h. bárki megnézi v. majd később megveszi dvd. 

Tehát értelmetlenül hulladék alkotásokat adnak ki és nem azt, aminek a népnek kell anime még mindig jóval nagyobb igény van.

Arra hívtam fel a figyelmet, h. animék helyet milyen igénytelen dolgokat adnak ki amire nincs szükségünk. Remélen néhányan megértették, hogy mit próbáltam híreszteni!

(Helyesírás hibákra elnézést kérek nem húzza alá és a billentyű füzetem nem túljó nincs türelmem átnézni!)