Tiltakozunk az UNICEF Gyűlöletkampánya ellen

Legyünk igazságosak!

/ #23 Re: Re: Re: Re:

2016-06-13 09:35

#13: - Re: Re: Re:  Nem szakad rád az ég, letagadni az anyák igen kiterjedt erőszakait? Az erőszak nem kizárólag szexuális jellegú lehet, erőszak a verbális bántalmazástól a fizikain át a gyilkosságig. Ha ezeket a nagyon elterjedt női erőszak formákat letagadod csak hogy támogathasd, hát... azt kell gondolonom, hogy talán te is egy bántalmazó vagy.

 A régi öregek azt mondták, hogy a nőnek a szívétől szakad a gyermek, a férfinek csak a farkától. Nagyon ritka az, hogy egy nő a saját gyermekét bántalmazza. Ami pedig az állítólagos verbális és fizikai "erőszakot" illeti, nem véletlen van mostanában annyi neveletlen gyerek.

Nehogy már ne szidhassa meg az anyja a gyereket! Mi lesz úgy belőle?! Max. senkiházi léhűtő! Egyébként meg rád kéne szakadni az égnek, mint a hozzászóló nicknevéből is tudhatjuk, ő tapasztalatból beszél, te meg max. a többi senkiházi erőszakos férfiállatot véded.

Olvass belen néhány mostanában megjelent lapba és nézd már meg az arányokat! Éppen az előbb olvastam egy féregről, aki kibelezte a saját kislányait és még csak nem is gyilkosságért ítélik el, mert utána mentőt hívott. Szégyen, hogy ezeket védeitek!