KIÁLTVÁNY !!! NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORHOZ ÉS KORMÁNYÁHOZ !!!

BANKI HITELKÁROSULTAK CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS

/ #127

2011-11-01 11:16

#125 -re

Nagyon sok mindenben igazad lehet. Egyet nem kell elfelejteni. Ez a KIÁLTVÁNY és PETÍCIÓ NEM ARRÓL SZÓL, HOGY BÁRMELY KORMÁNYT LEVÁLTSON!!! És el kell fogadni, hogy itt és most nekünk NEM EZ A CÉLUNK!!! Az egy másik ügy, és ezt az itt aláíróknak is el kell fogadni!
A mi célunk az, hogy a bármilyen fizetőeszközben felvett hiteleinket, - amelyet természetesen mi akartunk felvenni, mert haladni szeretnék előre - TISZTESSÉGES FELTÉTELEKKEL KELLJEN VISSZAFIZETNI !!!

Mi sem kérünk senkitől alamizsnát !!!

A HITELESEK SENKITŐL NEM KÉRIK, HOGY HELYETTÜK ÁLLJON HELYT, ÉS FIZESSE VISSZA AZ Ő ÁLTALUK FELVETT HITELEKET !!!

Ez a KIÁLTVÁNY azért jött létre, hogy KIKÉNYSZERÍTSE a TISZTESSÉGES HITELEZÉSI FELTÉTELEK VISSZAMENŐLEGES ALKALMAZÁSÁT !!!

EZT TELJES MÉRTÉKBEN CIVIL KEZDEMÉNYEZÉSKÉNT, POLITIKA ÉS ERŐSZAK MENTESEN KÍVÁNJUK MEGTENNI !!!

ÉPPEN EZÉRT A KIÁLTVÁNY KÉSZÍTŐI NEM KÍVÁNNAK SEMMILYEN FORMÁBAN POLITIKAI CÉLOK ESZKÖZEKÉNT SZEREPET VÁLLALNI, KIZÁRÓLAG A MEGFOGALMAZOTTAK SZERINT AZ ELLEHETETLENÍTETT HITELESEK ÉRDEKÉBEN KÍVÁN KÉPVISELETET BIZTOSÍTANI !!!

Az is természetesen valljuk és elfogadjuk, hogy a BAKI HITELKÁROSULTAK között minden politikai hitvallású POLGÁR megtalálható, és az is természetes, hogy mindenki a saját vérmérséklete, világnézete szerint ítéli meg a kialakult helyzetét, és kísérli meg a megoldást megtalálni, és a saját gondjára, vagy a közösségére megoldást találni! De kijelentjük, hogy mindezt a hatályos jogszabályok betartásával, erőszak mentesen kvánjuk elérni !!!