Végveszélyben a Földrajz a (köz)oktatásban!

az, aki olvasta ezt a szennyet

/ #344 #16 - te nyomorult fasiszta senki

2016-05-15 05:33

"A földrajzi ismeretek megszerzését az általános iskolai évek alatt kell megszerezni és nem a középiskolában!"

ennél nyomorultabb elképzelést a hatalmas, egész életünkben talnulható, gyönyörű, izgalmas, érdekes, értékekkel és veszélyekkel teli világban nem nagyon vallhatsz a földrajzról.

"Akik a szakképzést választják azoknak amúgy se lesz sok lehetőségük arra, hogy külföldre utazzanak és a földrajz órán tanult helyekre elutazzanak és ez így van jól!"

a német szakmunkás kiváló munkája eredményeképpen mercedessel fog oda utazni, ahova európa környékén a kedve tartja, és ebben nem a magadfajta életellenes hulladékok nekik az életben betöltendő nyomorúságos helyéről szóló fasiszta agybeteg elképzelései fogják megakadályozni, te nyomorult

"kocsmatöltelék szakmunkás tanuló"

na, olyankor mi van, te nyomorult, amikor az a szakmunkás tanuló pl. növénynemesítő kertész, netalán éppen kertészmérnök lesz, meglehet éppen szándékosan választva szakiskolát, mert mondjuk hívő családi háttérből érkezve sem nem iszik, sem nem ostoba, de a gyakorlatban kíván tanulni, bár éppen nem elhülyülni? miképpen kívánnád egy ország mezőgazdasági termelését korszerűvé tenni a földrajzi ismeretek megtermékenyítő hatása nélkül? milyen alapon mersz egyáltalán ilyen gyökkettő erkölcsi és szellemi "magaslatról" egyáltalán megpróbálni beleszólni egy ilyen döntésbe? mi jogosít fel téged ilyen minősíthetetlen minősítgetésekre? miféle fasiszta csőcselék a te semmirekellő vesztes, bosszúszomjas, istentelen gyökér fajtád?..

lehet, hogy egy médiahekk az egész működésed, lehet hogy csak úgy próbálod elérni az ismertséget, hogy másokra akaszkodsz, lehet hogy pontosan az ellenkezőjét akarod elérni a nemtelen eszközökkel, lehet, hogy egyszerűen csak trollkodsz a saját szakálladra, még az is lehet, hogy megbízásra rontod a levegőt és kelted a zavart, de a magadfajta tevékenysége nem kívánatos, és nincs itt mit demokrácia álarca mögé bújni: a véleményed / performanszod szart ér, és a primér módon leírt "gondolataid" elmebetegekek. elég fontos lenne, hogy hülyék ilyen ügyben - se - szólhassanak hozzá.

_n_y_o_m_o_r_u_l_t_

..