Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!

A pilóta

/ #58 Udvarias válasz

2016-04-22 09:40

Kedves Kérelmezők!

Nem értek egyet az Önök kéréseivel, és szeretném ezt udvariasan indokolni.

1: A koedukált oktatás hozzátartozik a gyermekek és fiatalok fejlődéséhez, ugyanis azt, hogy a másik nemmel hogyan viselkedünk, azt csak így lehet megtanulni. 

2: Nem támogatom azt, hogy férfi és nő között különbséget tegyünk a nagykorúság elérésében. Legyen akkor mindenkire nézve 21, azt tudom támogatni.

3: Szigorúan ellenzem azt, hogy valaki azért ne kapjon dilpomát, vagy érettségit, mert élt már szexuális életet. Álláspontom szerint a hálószoba mindenki számára egy olyan terület, ahova másnak (és az államnak sem) semmi köze sincsen. Ellenzem, hogy valaki a szexuális prefereniái alapján ne kapjon az általa teljeseített tanulmányi kötelezettség alapján bizonyítványt. Kérem Önöket, hogy gondoljanak bele abba, hogy ha az Önök szexuális prefernciái alapján lennének megkülönböztötve ilyen téren. Nyilván belátják, hogy ez a faja megkülönböztetés nem ésszerű egy jogállamban.

4: Kérem legyenek szívesen pontosítani, hogy mi is lesz az erkölcsrendszet feladata, és jogosultsága.

5 és 6: Úgy vélem, hogy ez rendkívül korlátozó lenne minden nem házas személy számára. A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy Önök szerint én nem foglalhatok asztalt egy ellenkező nemű munkatársammal egy étteremben, egy munkamegbeszélés végett? Sőt, mi van akkor, ha én pont az önök szerinti erkölcsös életmódot akarom élni, és emiatt házasságra akarok lépni valakivel, azzal sem mehetek el egy vacsorára, hogy megismerjem őt, vajon ugyanolyan erkölcsös ember-e mint én?

7: Kérem mondja meg milyen törvényt kellene alkotni ezért.

8: Önök bünteti akarják a házasságon kívül született gyermekeket csak azért, mert ők így születtek. Kérdem én, hogy ők tehetnek erről?

9: Hogyan gondolják, hogy legyen beleszlásuk a párválasztásba. Csak a szülők választhatnak, vagy esetleg jóvá kell hagyni a választásukat? Mi van akkor, ha a szüleim nem akarják, hogy egy nagyon erkölcsös lányt válasszak, hanem egy feslett hölgyet néztek ki helyette? Tudok jogorvoslattal élni?

10: Amennyiben én szeretnék továbbtanulni, akkor az miért mások döntéséhez legyen kötve? 

11: Bevallom én nem vagyok házas (de szerencsére szexuális kapcsolatom sem volt), de az interneten végzek munkát. Kivennék a falatot a számból?

12: Támogatom, hogy legyen mindenki vallásos. De én Muszlim vagyok, szóval számomra a Biblia nem szent irat. Mi legyen ezzel?

13: Kérdésem, hogy mi számít erkölcsös viseletnek?

 

Köszönöm, hogy meghallgattak.

Tisztelettel:

A pilóta