Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

tisztán látó

/ #846 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÉLJEN A VASÁRNAPI SZABAD VÁSÁRLÁS!

2016-04-14 11:17

#841: Etele Simon - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÉLJEN A VASÁRNAPI SZABAD VÁSÁRLÁS! 

 Hát igen. Viszont sikerült azt tenni, amire Orbán számított. Összeugrasztani a kisembereket. 

Amíg itt tobzódnak az emberek és egymást ölik, űzi szépen tovább a kisded játékait. Nem véletlen csökkentette a boltzár visszavonásával párhuzamosan felére a vasárnapi pótlékot.

Ha nem hátrál ki ezzel a lépéssel az őszi népszavazás elől, akkor bukott volna a kormány, most kihasználva a helyzetet, dobott egy gumicsontot, legyen min rágódni. A boltzár feloldásáért szóló küzdelem nem csupán a vásárlásról szólt, hanem ennél sokkal mélyebb dolgokról. Nem akarjs a kormány meghatározni, hogy mit csináljunk vasárnap.

Közben stikában szépen előkészítik, hogy bármikor lehallgathassanak bárkit és elolvashassák az összes elektronikus levelezést.

A másik nagyon fontos dolog, hogy ebben az országban rengetegen dolgoznak vasárnap, nem csak a megszokott szakmákban, mint mentősök, rendőrök, tűzoltók, hanem sok üzem is folyamatos műszakban dolgozik. Azzal érvelni, hogy a családoknak joguk van vasárnap együtt lenni, amit a kdnp szajkózott, kinyitja a zsebükben a bicskát és sikerült a melósokat összeugrasztani a kereskedelemben dolgozókkal.

Aki eddig nem ment sosem vasárnap vásárolni, most az is el fog menni, mert úgy érzi, hogy őt semmibe veszik, hiába dolgozik a legtöbb vasárnap, sőt  még azokon a munkaszüneti napokon is, mikor a boltok zárva vannak.