Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!


Anonymous

/ #373

2016-04-07 12:44

MÉG EGYET A KISS – NAGY ÜGYRŐL - - - - - akkor hatályos BTK-t: 1961- 62-63
"II. Cím
A nemi erkölcs elleni bűntettek
Erőszakos nemi közösülés

276. §
(2) A büntetés öt évtől tizenkét évig terjedő szabadságvesztés, ha
a) a sértett - a bűntett elkövetésének időpontjában - az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt állt;
b) ugyanazzal a nővel azonos alkalommal két vagy több férfi egymás cselekményéről tudva közösült."
A büntetési tétel: 5-12 év szabadságvesztés. Bizonyos esetekben ez enyhíthető, de Kiss Lászlónál például nem állt fenn méltányolandó tényezőként a fiatalkorúság, ugyanis 21 éves volt.
Kiss László le sem töltötte a börtönbüntetését, másfél év múlva szabadult, mert egy befolyásos női olimpikon közbenjárt érte.
Kiss László 1963-ban már részt vett a magyar úszóbajnokságon, ahol a Spartacus versenyzőjeként bronzérmet szerzett 200 méteres pillangóúszásban. Lényegében jelképesen ült a sitten, majd elintézték neki, hogy a karrierje felívelhessen.
A körülötte lévők most pedig úgy akarják beállítani, mintha mindenki tudott volna az esetről, holott ennek a fele sem igaz. Nem elég, hogy kimosdatták ebből, még el is titkolták a nyilvánosság elől.
AZ ITTASSÁG SÚLYOSBÍTÓ KÖRÜLMÉNY - HA NEM TUDNÁ - ÉS LE SEM ÜLTE A HÁROM ÉVET - MAGA SZERINT UTÁNA NEM A RENDSZER BESÚGÓJA LETT - SOK ÁRTATLAN EMBER - TÖNKRETEVŐJE???? JOBBAN KÉNE EZT MEGNÉZNIE - PICIT ELGONDOLKODNI - NEM FELMENTENI - ELŐ AZ ÜGYNÖK LISTÁT.!!! ABBÓL KIDERÜL... NA DE HA PÉLDÁUL - AZ ÖN LÁNYÁT VERTÉK VOLNA HÁRMAN ÁJULÁSIG PARTIBA AKKOR IS ÍGY NYILATKOZGATNA FELMENTEGETNE??? ??? - PFUJ..