Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Faszom a szátokba :-)

/ #1149 Recska1146

2016-02-22 11:20

Erre a farok témára nagyon ráfűztél.  Csak nem felizgultál rá ? Na mindegy ha közölünk való vagy ha nem írd csak le a véleményed hiszen ezért van az oldal . Szerintem ha szemtől szembe oda állsz sem hallgatnak meg jobban , vagy éppen végig , volt olyan kollega aki megmondta aztán nem történt semmi , sem pozitív, sem negatív értelemben .  

Max annyi azóta kb azóta full bruttóba nyomjuk és még annyi sincsen a fizetésem nettóba mint előtte .  Nekem az fáj , hogy annyi jó kolléga elhagyta a pályát és most , (bocsi mindenkitől akinek nem inge nem veszi magára) , na szóval azóta retardált hülyékkel kell melózzam . 

 Ami a szarkupac teteje lassan senki nem akar itthon dolgozni, most olvasom a Tesco, meg egyéb hiperekben mennyire lázadnak a kevés fizetésért és bár ők is pótolható droidok mint mi, de emberek és fáj nekik , hogy rabszolgának nézik őket .  

Mi meg elvagyunk itt a melegben havi 100.000 Ft ért :-) igen csak az ezzel is a baj ez pont elég a számlákra. Semmi többre ! Köszi Elter és megint csak azt mondom ha nem is az enyémet de a börtönbe majd szopd ki a faszt . Molnár haverod majd bekísér a tárgyalásra , biztos fog neked őrülni .