Elegünk van Parászkából!

Kozma Szilárd

/ #643

2016-02-16 14:08

Hazudozó - manipulátor Vendégnek: "...a "szent cél" érdekében minden idiótával, köztük nácikkal is egy tálból cseresznyézni, miközben akár nagyrabecsült emberek gondolatait cenzúrázzák. Ürügyet persze mindig találnak rá: ha aláírja akkor azért (mondván, ki tudja, tényleg ő-e valójában), ha nem írja alá, akkor azért törlik..."

Én is láttam annak a bizonyos "nagyrabecsült embernek", vagyis Kovcs András Ferenc régi barátomnak és költő-társamanak a hozzászólsát a letörlése előtt, és nem jött, hogy higgyek a szememnek! Mármint, hogy KAF-ka, ez a rendkívülien jó költő, akinek a nagyszerű és kedves: a patikába sikló csigáról és a beképzelt verébről szóló gyermekverseit is kedvelem és a gyermekeimmel  elszavaltattam az iskolai versenyeken, hogy a mi Andrásunk, miként írhat ilyet, hogy: "Parászka Mikinek a bunkó Bori lánya"?

- Ezek lettek volna tehát a nagyara becsült embernek a felemelően magvas "gondolatai", amelyeknek a letöléséért most itt szemforgatva óbégattok, vagy óbégatsz Boróka? Mert szerintem, ha nem került volna bele a "nagyrabecsült embernek a gondolataiba" a Parászka "Boriról" szóló, tehát a petíció alanyát, áper té lebunkózó minősítését tartaílmazó fenkölt gondolatok közé az a fránya rejtett link, AKKOR IS, PARÁSZKÁNAK EMIATT A LEBUNKÓZÁSA MIATT IS, LE KELLETT VOLNA TÖRÖLNI!

A petíciűt aláírók közül ugyanis, senki nem bunkózta le Parszka Borókát. Akkor meg miért kellene tűrni azt, hogy a jóbarátja: Kovács András Ferenc bunkózza?    

Mondom, hogy ébredj fel végre, mert nem lehetsz te sem ravaszabb mindenkinél! És láthattad már napok óta, hogy hiába sunyiskodsz Vandégként Boróka, vagy annak a végsőkig elkötelezett barátnője, férje, vagy barátja (Családi?). Jobb lenne, ha nem öntenél több oljat a túzre, és nem provokálnád tovább a kedélyeket, hogy azok végre lenyugodjanak és az emberek elfeledjék a nemzet-gyalázó cikkeidet. Azokat ugyanis letegadhatatlanul leírtad és közölted is fehér a feketén. Tehát nincs amit azokon javítania még Kovács András Ferencnek sem. Nem kell a nagy költő nekünk megmagyarázza, hogy miért állatoztál le minket székelyeket. És hohgy miért álltál az egész családommal szemben, annak a, szintén Club-rádiós feminista Gerle Évának a pártját fogva, aki ugyancsak leállatozott engem, és a barátnője minket ("Négy gyermekük van. Tehát várható, hogy mint az állatok, úgy fognak védekezni."), amikor Éva légből kapott hazugságokat, ti., rágalom-halmokkal pakolva rólunk az interneten, a kilővési szándékát nyiltan deklarálva, akart tönkre tenni gazdaságilag és éppen azért mert tudta, hogy az asztrolűgusi munkámból négy gyermekes családot tartok el!. Még az sem baj tehát, ha továbbra is állatokként gondolsz reánk magadban: a kegyetlen, ellenségképzetektől túlcsorduló fogalom-világodban, és ha a Székelyföldet továbbra is Kis Orbánisztánnak nevezed a magukat liberálisnak hazudó, intim baráti köreidben, amelybe a másik liberális költő: az RMDSZ jelenlegi elnöke is bele tartozik.

De az biztos, hogy többet nem állatozhatsz te le az Erdélyi magyar sajtóban senkit, és az ETV politikaqi műsoraiba sem fognak többet berendelni még egy Kis-Orbanisztánozásra!