Elegünk van Parászkából!

Kozma Szilárd

/ #541

2016-02-14 18:37

Még agyszer mondom. Ez a tipikusan Parászka-demagógia azért nagyon veszélyes, mert úgy csinál, mintha a szorvány bármit is nyerne ezzel, ha mi lemondunk az autonómiáról. Illetve, mintha a szorvány-magyarok bármit is veszítenének azza, hogyha nekünk sikerül kivívni az autonómiát. Úgy csinál és azt a látsztot kelti, mintha a szorványnak bármiféle nyerni valója is lenne abból, ha mi is szorvánnyá válnánk! Holott a valóság éppen ennek a fordítottja! Amíg mi megmaradunk tömbban, addig nekik is van valamennyi reményük a megaradása, létják értelmét annak, hogy a szívüket ne cseréljkék el.

De ha mi is el kezdünk még ennél is joban szorványosodni (Mint pl a Maros megyei falvak), akkor az Erdéyli magyra szrványvidéknek VÉGE.  Úgy csinál, mintha a szovány irigységében nem akarná , hogy mi megszerezhessük az autonómiát, illetve, mintha a mi autonómia-törekvéseink miatt őket még jobban szorványosítanák!

Ez aljas valósághamisítás,és még aljasabb demagógia! Ne döljetek be a szemforgatásnak. Ezek a Budapesti Club-gynökök maguk RMDSZ-pecsenéjét melengetik tartósítják, és közben messzemenően tojnak a szorvány-magyarokra. Legfennebb nem utálják úgy mint minket mert nálunk gyengébbeknek látjhatják. Velk tehát nincs amiért harcolniuk, erdélynek azon a térségein a magyar-ellenes háború eldölt, ott atömeges gerinc már meg van törve. Parászka egész "életműve" erről szól: a magyarnak a magyarral szembe úszításáról, alattomos egymásnak ugrasztásáról.