Elegünk van Parászkából!

Kozma-Joó Viola

/ #282 Milyen európai liberális gondolkodó az, aki a kisebbségi jogot, önrendelkezési jogot ellenzi?

2016-02-12 09:40

A Maszol és a Krónika is tévesen ír jelen petícióról, a Krónika cikkéhez írtam az alábbi meglátásomat, amely tisztánlátáshoz a férjemmel való beszélgetésünk segített hozzá, vagyis ő hívta fel a figyelmeemet, hogy milyen európai gondolkodó, milyen liberális (ha a szónak még van pozitív értelme) az, aki a kisebbség jogok ellen agitál, és manipulál rosszindulatúan? Aki a székely önrendelkezési törekvéseket, minden áron, már-már teljesen irracionális elvtelenségről tanúbizonyságokat téve meg akarja gátolni és hazug rágalmakkal elfojtani. Milyen publicista az ilyen? Milyen liberális? Milyen európai gondolkodó?

"Indulatos, helyenként az eltérő véleményt megfogalmazók szidalmazásában és becsmérlésében kimerülő vita zajlik " - Megtévesztő a cikk bevezetője, ugyanis pontosan a Parászkát védő álneves beírogatók nem tűrik a többiek véleményét, és mocskosabbnál mocskosabb, trágárabbnál trágárabb hozzászólásokat írtak a petícióra, szabályosan terrorizálták a petíció szerzőjét és az aláírókat, pl. volt egy hozzászólás, amely azt fogalmazta meg, hogy lelövetné az illető az összes aláírót.

A facebook oldalamon kitettem az azóta természetesen a petíció szerzője által letörölt durva hozzászólásokat, kitettem, hogy mások is láthassák kik védik Parászka Borókát.

Boróka cikkeinek, műsorainak kevés köze van a vélemény nyilvánításhoz, a rosszindulatú manipuláció az nem vélemény, hanem éppen, hogy mások jogait sértő, visszaélő tevékenység. És teszi mindezt még ráadásul közpénzen.

Senki nem akarja megfosztani a vélemény szabadságától, de mint minden szakmának a tudósítói, publicista szakmának is vannak követelményei. Szerintem egyszerű és nyilvánvaló etikai vétség a részéről, hogy azok ellen uszít, akiknek az adójából a fizetését kapja. Arról nem is beszélve, hogy az európai értékekkel szemben áll a szabadság jogokat tipró, a székely önrendelkezési törekvéseket gúnyoló, és szándékosan gátló tevékenysége."