A Kúria szervezzen devizahiteles konferenciát (2016 tavaszán) - 2016 ŐSZÉN !!!

a kuriának égett szaga van...

/ #75

2016-02-09 19:14

A kúria iszonyat módon lejáratta magát a PJE-ivel! Azért volt rá szükség, mert ugye a bíróságok szanaszét ítéltek előtte. Mit is bizonyít ez??? Ha még  a bírók se tudták mi ez a termék, a fogyasztók honnan tudhatták volna? És mit képzel a kúria, hogy visszamenőleges hatállyal megmondja a fogyasztó helyett, hogy annak mit KELL érteni a szerződés alatt mostantól???  És akkora világraszóló baromságot beszopni a bankoktól és PJE-ben kihirdetni, hogy nem kell vizsgálni a deviza hátteret mert úgyis van mögötte, mert az alig tisztességtelen csaló bank mondja, de akkor is....NOORMÁLIS??  Miután egy rakás címeres plecsnis közgazdász ezer helyen elmondta, hogy nincs és nem is volt deviza, de ha lett volna akkor se azt kapták az adósok. De még ha lett is volna, egy elárvult kukk nem volt kockázatkezelésről. Arról meg végképp nem, hogy 3. fél fizetett az adós helyett és megérte bedönteni az ország lakosságát!!!!

Méghogy az adós bizonyítsa, hogy nem volt megfelelő az árfolyamkockázatról szóló tájékoztatás???? Ez közösségi jog ellenes. Az egész kúriának el kéne menni oda, ahová valók. Bivalybsz...nádra söprogetni dr welmannal együtt....ott aztán tarthanak "lakossági fórumot".  dr wellmann van önnek fogalma a kölcsön jogszabályi fogalmáról?? és arról mit mond a Ptk 207par. arról,hogy akkor 2004-10 között hogyan érthette egy fogyasztó a szerződést? Egyáltalán hallott már fogyasztói jogokról, fogyasztóvédelemről??  És a sunyi csalásban közremúködé közjegyzők, akik semmibe veszik a rájuk vonatkozó törvényeket??   

Jogvitát megelőzni???  Pártatlan szolgáltatás??  Aggályos körülmény esetén megtagadni az együttműködést a bankkal??? Nem mi, mert akkor nem jön a lóvé...... az összes érintett közjegyző CSALÁS ELKÖVETÉSÉBEN MÚKÖDIK KÖZRE!!! 

Ez a garnitúra lejáratta magát, de ez nem minden. Aki ennyit tud kuriai bíró  létére az nem érdemli meg a diplomáját!!! Szándékos károkozók!!!!

Az érintett bírók és közjegyzők a sz...ros wc papír amivel a bankok kitörölték a seggüket!!!   És ezt lassan már egy ország tudja.  Ezek az ország szégyenei...... a legsúlyosabb büntetést érdemlik mind!!!!