Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Kozma-Joó Violetta

/ #175

2016-01-20 20:51

A Bagdy Empkét támadó genderista kollégák által aláírt feketelista negyedik aláírója Molnár Erika pszichodráma vezető. Több mint valószínű, hogy az a Molnár Erika, aki Naja néven Gerle Éva olvasója, akinek a férfiakat veleszületett agresszoroknak és zsarnokoknak bélyegző feminista blogger-nő, ezelőtt két évvel szükségét találta elmagyarázni, hogy miért kell Kozma Szilárd asztrológusi gírnevét és közéleti tevéeknységét a gátlástalan rágalmazásaival bemocskolnia és tönkretennue. Az indoklások között az is szerepel, hogy "Az anyai szerepkör és s gyermekszülés egekbe emelése." A Naja (Molnár Erika) figyelmeztetése pedig arról szól, hogy: "Mivel több gyermekük is van, lehetséges, hogy megtámadott állatokként fognak védekezni."

Nem csak a Molnár Erika név egyezik, hanem s a pszichodráma vezetői foglalkozás is, és persze a feminimzmus és a genderezés is. Egyébként ő is gyermektelen és "pártában maradt" hajadon. A pártában maradást azért említem, mert szeret népieskedni is, folklorista jellegú kulturális megynilvánulásokon népi viseletben megjelenni. Hogy a kettőt (Mármint a genderismust, a férfigyülőletet és a magyar népi tradíciókat), miképpen egyezteti a pszichodramatikus képzeletében, csak ő tudhatja. Azt viszont könnyú elképzelni, hogy miféle hamis és a feminista érzelmek által sugallt (manipulált) sorsfeltárásokat végez, hogy milyen "boldogító" sorsigazságokat tár fel a szerencsétlen pécienseinek az un. spirituális múltjából.  

Bagdy Emőke a genderről:

"Bagdy Emőke ráadásul a Demokratának adott interjújában is reflektált a Kövér László által genderőrületként emlegetett, tudományosan ma már alaposan körbejárt társadalmi és kulturális folyamatokra, amikor arról beszélt, hogy


A genderidentitás-elmélet egy bizarr, teljességgel képtelen és a fejlődési törvényeknek ellentmondó áramlat."
Forrás: vs.hu cikke