Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Kozma Szilárd

/ #173

2016-01-20 11:13

   Az viszont más kérdés, hogy a pszichológia mennyire képes, vagy nem az un. pszichiátriai betegségeket kezelni, amelyek pl. már nem tartoznak az asztrológiai sors-elemzések hatáskörében, és ezzel, mármint a gyógyítási hatékonysági oldallal én nem kívánok foglalkozni. Egyrészt mert nem vagyok jártas a témakörben, és másrészt, mert az un. pszichiátriai eseteknél, már több mind 6 konstelláció szerinti fordított valóság-látás (Hat konstelláció szerinti karma, vagyis veleszületett fordított valóság-értelmezési késztetések és ennek megfelelő „hülye” mentalitás, zavarodott viselkedés és viszonyulás az élet és a sors általános kérdéseihez!) jellemző az illető személyekre.  

  Ezek a személyek egészen biztos, hogy nem fordulnak asztrológushoz. És szerintem nagy gazember, illetve primitív tudatlanságban szenved az, a magát asztrológusnak nevező személy, aki veszi a szemtelen bátorságot és nekiáll ilyen eseteket „gyógyítani”. A gyógyítás egyébként sem tartozik az asztrológia hatáskörébe, még akkor sem, ha jól ismerjük a betegségeknek az igazi, spirituális okait. Ezeket a betegségekhez vezető, karmikus viselkedési és valóságlátási zavarokat, mi csak feltárhatjuk és az illetős személy józan belátásán (hiba-belátási akaratán, jóindulatán és pozitív ambícióján) múlik az, hogy a megfelelő, pozitív mentalitás-változtatása következtében eljut-e a teljes meggyógyuláshoz.

Az asztrológus tehát csak ebben az értelemben nevezhető gyógyulási tanácsadónak, és semmiképpen nem gyógyítónak. Ezért nem mászhat bele sem az orvosláson keresztüli gyógyítás, sem a természetgyógyászati területekre, de még annyira sem, a pszichológia, vagy a pszichiátria területeire.

Az asztrológus tehát, végső soron kimondottan csak és csakis sors-krízisek megoldásához készíthet karma-feltárási munkát és az alapján adhat tanácsokat és ebben a munkában, a betegségek – balesetek, kimondottan csak illusztrációként használandók a sors-erők működési mechanizmusát, egészen pontosan: a karmából adódó, fordított valóság-látás miatti hibás mentalitásnak a negatív következményeinek a bemutatására.    

    A nők természetes anyai ösztöneinek az ősi - spirituális fontosságát letagadó, sőt, az ugyancsak természeti apai ösztönöket teljesen semmibe vevő, hagyomány-felrúgó és sem az anyagi – tárgyi valóságba, sem a spirituális realitásba be nem ágyazott és azokba be nem kötött, tehát: önkényes elméleteket gyártó(!!!), és a levegőben lógó, önkényes elméleteire támaszkodó Gender-pszichológia (Amely pl. ahelyett, hogy rá irányítaná a Rák-karmájuk miatt, veleszületetten az anyaságtól és a gyermekszüléstől irtózó nőknek a figyelmét arra hívná fel, hogy ez, akárcsak egy pók-fóbia esetében kezelendő és eloszlatandó, veleszületett rögeszme-gyártásra való hajlamból következő félelem, és amelynek a legjobb megoldási – feloldási lehetősége az, hogy tudatos terapeutikus munkával ezt fel kell oldani és meg kell haladni, és családot – lehetőleg minél több gyermekest! – kell vállalni, akárcsak a pók-, vagy kígyó, vagy kutya- stb. fóbiások esetében, pókokat kézbe- fogni és hagyni, hogy az ártalmatlan pókok és kígyók a testükön mászkáljanak.),

szóval az a gender-pszichológia, amely ahelyett, hogy a pszichológia hagyományos módszereivel „kigyógyítaná” az anyaság- és gyermek-fóbiásokat, ebből a karmikus félelmükből, és ahelyett ennek az ellenkezőjeként, arra biztatja őket, hogy mindenféle ürügyet és vastag hazugságot egybegyűjtsenek és szajkózzanak arról, hogy nekik miért is nem kell gyermeket szülniük és gondozniuk – nevelniük, miközben folyton arra hivatkozhatnak, amit a homoszexuális és a feminista Genderek kürtölnek a világba, ti., hogy a nők számára rengeteg más „önmegvalósítási” lehetőség is létezik,

 

nos, ez, a hamis humanista elméleteket gyártó pszichológia is,   a tulajdonképpeni, egészséges és hagyományos pszichológiának egy ugyanolyan elfajzott ága és a hatása miatt, sajnos a posztmodern kor társadalmainak egy olyan spirituális – szellemi rákos-daganata, mind a jósolgató asztrológiai tevékenyég, amit a legtöbb esetben nem is az asztrológusok, hanem az újságírók gyakorolnak.

  Még azt is el tudom képzelni tehát, hogy a gender-pszichológia nagy részét sem az avatott pszichológusok hirdetik és terjesztik, hanem az ilyen "A csajok" c. cégéres és Rák-karmájuk által hajtott libák és tisztaság-mániások (kultusz-betegek), mind akik elsőkként aláírták a Bagdy Emőke munkássága ellen lázadók FEKETE LISTÁJÁT