Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Szilárd

/ #163

2016-01-19 15:40

Ha egyáltalán valamitől is jobb, kedvezőbb körülmények lehetnek Romániában Magyarországnál a családot és a gyermekeket (még...) szerető és nagy családotalkotni vágyó személyek számára, az egy és egyáltalán nem a gazdasági helyzet, ami itt, a magyarországihoz képest egyenesen cinikusan galád, nem, hogy sokkal rosszabb, merrt az, hogy sokkal rosszabb az nem is kifejezés, és ami erre az összehasonlításra, amit nem tudom, hogy miért tartják fontosnak a Mo-iak, hogy szüntelenül megtegyenek, nem az jellemző, hogy sokkal rosszabb, hanem az, hog egyenesen cinikusan galád, inkább bosszantásra való, amit csak azért tart fenn a román állam, mert rá kényszerítették az EU-ba való belépésekor.

Ami tehát ilyen szempontból mégiscsak a Románia javára írható az, hogy

1: A homoszexualitás nyilt gyakorlása itt bűncseleknénynek számít, és ezel legalább a pszichológiai és a pedagógiai liberalizmus genderológiaiai szárnya valamivel jobban vissza van fogva, illetve nincs neki olyan ereje és befolyása, mind Magyarországon.

2. A Védőnők intézménye itt nem ismert és ezért nincs az a rengeteg állami alkalmazott, aki állami pénzből fizetne aláaknázhatná a nemzeti kormány nezetszaporodási politikáját azzal, hogy halálra rémítgeti a kismamákat mindenféle lehetséges betegségekkel, amiket a gyermekeik elkaphatnak, és mindenféle irracionmális programokat kieszelnek a kismamák számára, higy ne is tudjanak a családjukkal, férjeikkel, illetve saját magukkal is foglalkozni, hogy ne legyen kedvük szeretkezni sem, amíg agyermekek ki nem nőnek a taámadónők hatásköréből. Nincs tehát aki az egy - első - gyermekes kismamáknak elvegye a kevdét a jövendő gyermekeik megszülésétől.

Rettenetes, hogy a Fidesz és a Kereszténydemopkrata Párt tagjai nem veszik észre, hogy mekkora öngolt rúg a nemzet-stratégiai programjának és törekvésének és erőfeszítésének ezzel az intézménnyel.  Hetekkel korábban mellbe vertr, hoigy miért nevezik nagy családnak Mo-n már a három-, sőt, mostanában már a két gyermekes családokat is. Gondolom azért, mert tényleg hősként kell ünnepelni azokat, akik a védőnők "kezelése" után is képesek még egy, ne adj isten két gyermek "vállalására" (Vllalás alatt értsd azt a gonosz műszót, hogy a fogamzásgátlás nem használata, mellőzése következtében, természetszerűen és normálisan és Isten által adottan, megfoganhat egy - egy magzat is esetleg, ha a nő szervezete még nincs a sok nemzeti "lelki teher" által, vagyis a Mon-n már "természetessé"  vált (Sajátosan magyar?) gyülölködés és agresszivitás, valamint az egészségügyi riasztagtás - megfélemlítés által kellőképpen tönkretéve.