Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Szilárd

/ #161 Re: Re: Re:

2016-01-19 14:43

#160: Kozma Szilárd - Re: Re:  

 Ráadásul "hagyománytisztelő" cigányokról sem beszéltem, egyáltalán nem vagyok csandala-párti, csak annyit írtam, hogy az én tudomásom szerint nem fogamzásgátolnak olyan "magas szinteken" miond amagyarok. Az itteni cigányok ugyanis, üzérkedtek a fogamzásgátlókkal, amíg lehetett, de ők nem használtak semmiféle gyermekáldást elfojtó módszert. Csak annyit írtam és maga máris közéjük küöldene. Járjon közöttük maga, ön vállalta a foglalkozási feledatkörrel ezt a felelősséget, nem? Ön kap érte fizetést.

Maga tehát vigyázzon arra, hogy a sjaát lelkismeretével tudjon elszámolni és nézzen utána annak, hogy mit is jelent az igazi felelősség vállalás, én pedig vigyázok a saját lelkismeretemre és vállalom a saját felelősségeimet. Nem osztottam magának észt és maga se osszon nekem! Nem én mentem a maga fórumára, hanem maga jött rágalmazni a feleségemére.

Nézzünk oda!

Csak merészeljen még rágalmazni bárki is ezen a fórumon akár asztrológust, akár pszichológust, akár magyarországit, akár erdélyit, székelyt, vagy cigányt, katólikust, vagy reformátust, mert azonnal, gondolkozás nélkül kivágom.