Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Kozma - Joó Viola

/ #159

2016-01-19 14:10

A  "más" és mások gyermekeinek az állítólagos gonoszsága miatt ajveszékelő, óbégató - átkozódó, saját nemzetét s hazáját gyülölködő jelzőkkel illető "stegény magyar szüéőknek, akiknek a gyülölettől sziporkázó szövegét kitoröltem:

Magyarországon, Szihalomban születtem és ott is nőttem fel, Mezőkövesden és Egerben jártam iskolában. Fiatalságomat is itt, Magyarországnak ezen szögletében töltöttem, majdnem minden nmagyobb vakációba haza járunk és most is két hetet ott töltöttünk a szüleim és rokonságom körében, ahol elég sok iskolás korú gyermek is van és azoknak van az általatok leírt rémhistoriákra nem hivatkozó édesanyja és édesapja is.

Baráataink is vannak, Szilárdnak korábbról, külön is, és azokkal is találkozunk. Ennyire tájékozatlan tehát a Magyarországi gazdasági és gyermeknevelési viszonyokat illetően ez "az erdélyi társaság".  

Inkább nektek nincs halvány-lila gőzötök arról, hogy Magyarországon kívül hogy, miként és milyen körólmények között élnek az emberek (És a gyermekeik)! Azt sem tudjátok, hogy kik a nem egykéző székelyek, és kicsodák az öt - hat  - hét gyermeket is, jó-egészségben (Néha még otthon is!) megszülő és azokat sors-elégedetrten gondozó és nevelő csábgók! 

Ha az egyes Mo-i gyermekek annyira kegyetlenek, mind ahogyan azt leírjátok, az éppen annak a szigort és a fegyelmezést és az igényességet sátáninak megbélyegző genderista pedagógiának - liberális nevelési módszernek köszönhető, amely ellen ez a petíció is megszületett. A Bagdy Emőkét támadó pszichológusok éppen azoknak a genderista elméleteknek a hívei, mind amely elméletek szerint nevelt (egészen pontosan nem nevelt!) gyermekek "szabadon" verhetik és üldözik és kigúnyolják és lelki nyomorba taszítják a ti gyermekeiteket.

Azok a gyermekek akik azért gyülölik a szüleiket, mert azok nem biztosítanak márkás ruhákat a szüleiknek és ennek még hangot is adnak, pontosan úgy viselkednek az iskolában is, mind amilyenekről a fentiekben beszéltem egyrészt.
Másrészt éppen az miatt viselkenek ilyen gyülőlködően, mint amilyen gyülölködően irkálnak ide a szüleik, mert tükrözik a saját szüleiket és azoknak az ide vonatkozó félelmeit, vagyis az ellenségeskedő gondolkozását.

Én még nem láttam ilyet, de biztos vagyok abban, ha egy itteni gyermek azt merészelné mondani bármelyik szülőjének is, hogy "gyülöllek", és teljesen mindegy,m hogy miért, helyben akkora pofot kapna, hogy még a gyülölet szót is, egy életre elfelejtené. De pontosan azért, mert ez így van, márpedig itt ez tényleg így van, ez a furcsa dolgok - egyelőre legalább is - lehetetlen, hogy itt ellőforduljon. Legalább is, azoknál a családoknál, amelyeket időkzben megimertem.

Ti miért engeditek meg a gyermekeiteknek, hogy ilyet merészeljen mondni nektek? Nem-e azért, mert ti a gyülölködést ennyire "természetesnek" veszitek, hogy nyílt fórumokon, ennyire idióta módon rágalmazni merészeltek számotokra ismeretlen embereket, hogy kénytelen vagyok letörölni a szövegeiteket?