Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

védőnő

/ #158 Re:

2016-01-19 13:59

 

Jobban tisztelik a cigányok gyermekáldást?! Nem tisztelik, hanem belőlük élnek! Sőt, vannak, akik direkt kár tesznek a magzatban a terhesség alatt, hogy emelt szintű családi pótlék járjon a fogyatékos gyerek után.

Járt már cigánytelepen? Vagy olyan kerületben, ahol nagy számban élnek?

Azoknak a nyomorultaknak a létét mindennek lehet nevezni (mármint szerencsétlen gyerekekét) csak életnek nem! Nem foglalkoznak velük, nem mehetnek rendes iskolába, mert a korai foglalkozás hiánya miatt 6 évesen nincsenek egy normál feljelttségű 3 éves gyerek értelmi szintjén. Nem hogy írni-olvasni nem tudnak megtanulni, hanem még a magyar beszéd is gondot okoz nekik, szavak szintjén is, nem hogy mondatok szintjén!

A kutyákkal meztelen csúsznak-másznak a proban, retkesen, tetvesen! Nehogy már ezzel az állapottal hasonlítsuk össze a felelős gyermekvállalást!

Tisztában van egyáltalán, hogy a "hagyománytisztelő" cigányoknál hol az asszony és a lánygyermek helye a családban? A nők még csak egy asztalhoz sem ülhetnek a férfiakkal, sőt bizonyos csoportoknál még csak nem is mehetnek át a férfi előtt, különben megverik őket, a serdülő lányokat vagy eladják, nehogy "megkurvuljon", aztán 2-3-szor idősebb férfiakhoz kényszerítik, vagy a saját apjuk, fivérük "avatja" be őket! 

A gyerek nem is lát normális példát és ugyanúgy él, mint a szülei.

Egyébiránt megnézném, hogy mit kezdene egy szűk medencével és egy nagyméretű magzattal. Ugyanis legtöbb esetben ez a probléma. Túl nagy a magzat és túl szűk a medence ahhoz, hogy a gyermek károsodás nélkül természetes úton meg tudjon születni.

Az asztrológiát inkább hagyjuk...  nem egy olyan szerencsétlent láttam már a prakszisomban, akiről százezreket, milliókat, egyéb vagyontárgyakat gomboltak le ennek ürügyén, de az ember már csak ilyen hiszékeny, az utolsó szalmaszálba is próbák kapszkodni...