Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Kozma Szilárd

/ #133 Re: Re:

2016-01-18 16:04

#130: - Re:  

 1 "A Biblia" :) sehol nem tartja nem Istentől valónak az asztrológiát.

Ne hezudj tehát másokat szajkozva ostobán, hanem nélzz utánna tisztességgel, hogy honnan származik ez a stupid babona! (Hogy milyen ide vonatkozó kinyilatkoztatás ferde, tehát meghamisított idézgetése vezetett oda, hogy ezt elhiggyétek.

2. Még ha tartalmazna is ilyen kijelentést vagy intést "A Biblia" (Tulajdonképpen Jézusnak arról a figyelmeztetéséről van szó, amivel mi is messzemenően egyet értünk, amire már Dénes mária is figyelmeztetett zárójelben), ez akkor sem jelentene semmit, és nem csak azért mert az Ótestamentum nevű misztikus iratgyűjteményben lehet éppen elég tudománytalan szamárságot is olvasni, ha erről van szó. Hanem éppen azért, mert a ti egész genderfilozófiátok és az utánad szólónak az ugyancsak meghetó-emencipációs véleménye is azon alapszik, amit A BIBLIA ONÁN BŰNÉNEK NEVEz: 

A FOGAMZÁSGÁTLÁSON.

Elég baj tehát, hogy oda süllyedtünk, hogy miközben az isteni - teremtő energiáknak az eltömésére és elfojtására, egészen pontosan: ezen elfojtás által kreált, önző életvezetési lehetőségekre alapozott elméleteket védelmeztek, éppen a "A Bibliára" :) hivatkoztok!

Olvasd el Dénes Máriának a honlapján található tanulmányait, esetleg a beszámolóit is elolvashatod arról, hogy miként szültemeg otthon, és mindenféle orvosi segítsé és asszisztencia nélkül, TEHÁT IGAZI, MERT FELELŐSSÉGTELJES SZABADSÁGGAL a négy gyermekét, és esetleg még vdd hozza az is, hogy hagyományőrző székely-katólikus (falusi) családban nevelkedett, de ezzel együtt gépészmérnöki végzettséggel - diplomával - is rendelkezik, és csak azután firkálj ide úgy, mintha most másztunk volna le a falvldőről, jó?!