Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Kozma Szilárd

/ #128

2016-01-18 12:56

Persze, hogy így van!  A mi, három nagy papondekils dobozban tartott, hatalmas játékkészletünkben is találhatók (Gőzöm nincs honnan kerültek oda) autók és fegyverek, és minbden más inkább fiűk számára készített játékok, de az eredmény ugyanaz, mind a Máriáék egyetlen lánykája esetében. Még turula is, aki a többihez képest műszaki érdeklődésűbb és nekem is szívesebben segít, amikor valamit dolgozok, abszolút nőies, és ha lehet inkább lány-ruhákat vesz magára. Szerintem, genderék a stupid és kretén elméleteiket, abból a pszicho-pedagógiai elképzelésből fejlesztették tovább eddig az abszurditásig, hogy a gyermekeket nem szabad semmiképpen, semmilyen irányba, un. személy-idegen viselkedési mintákkal sem, befolyásolni, vagyis: nem szabad őket nevelni, illetve velük szembe agresszíven viszonyulni. Hadd nőjjenek szabadon fel, mind a vadon nőtt gyöngyvirág, és majd ha felnőttek lesznek, döntsék el "szabadon" hogy mik akarnak lenni. És ez tényléeg nagyon megható és bájos és humánusnak látszó, és akinek nincs gyermeke, vagy csak egy, maximum kettő van el is fogadja és gyakorolja, és aztán nézhetik, hogy kamasz korúkban mitől depressziós majdnem az egész ilyen humánus-liberálisan nevelt gyermek, és a maradék miért annyira agresszív, hogy veri a tanárokat és a tanárnőket is? 

A tudós urak kimhagyták a számításból a Szaturnuszi erőt, vagyis a fölkdi létezésünk értelmét. Ti., a növekedés során szerzett és szerzendő negatív tapasztalatokkal együtt kifejlődő felelősség-érzet és felelősség-tudat elvét, illetve a civilizációs szocializációhoz elengedhetetlen önmérséklet, önfegyelem és önirányítási képesség elvét és szükségét. Éppen azért lesznek depik a gender filozófia szerint nevelt gyerekek, mert nincs kifejlődve, sőt, egyáltalán meg sem születik az önirányítási érzékük, és kamszkortól olyan körülmények közé kerülnek,m ahol már nincs, mert nem lehet minden megengedve és elnézve nekik. És a letöbb esetben nem is az őket ugyancsak lilberálisannevelni szándékozó pedagógusok és tanárok által (Főként a minden gazemberséget helyeslő és normális - természetes tettként megmagyarázó. diákcsinyként értelmező iskola-pszichológusok által), hanem éppen a szintén továbbra is önkényeskedni vágyó,az önkényeskedést természetesnek képzelő diák- és gyermek (kamasz) társaik által. - De zet a témát már eleget rágtam a www.asztologosz.hu c. portálunk Családi - gyermeknevelési rovatában.

A lényeg, hogy a Genderisták éppen a gyermeklnevelés céljának és rendeltetésének a lénygét: a fegyelmezést és az irányítást tekintik egynesen sátáni atrocitásnak. Az eredmény pedig az, amit általában a mai pszichológusok és "felvilágosult" poedagógusok, meg azoknak a barátainak és ismerőseinek a gyermekein jól meg lehet figyelni: katasztrófa!

Végül már csak azzal fog foglalkozni és azért lesz szükség még több pszichológiára, hogy a gender-pszichológia és pedagógia által okozott - Lassan tömegessé váló (A fővárosokban és nyugatibb típusú nagyvárosokban) károkat - vamaennyire helyre-hozza, az így nyomorulttá tett hajdani gyermekekből életcéltalanná nevelt felnőtteket kezelje.