Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Kozma Szilárd

/ #124

2016-01-17 14:15

Szóval, amennyiben elfogult misztikusok lennénk és el is tekintenénk a "tisztán és magától beszélő" materiális alapoktól, tehát a biológiától és az ős-biológiai alapok által "megadott" női és férfi funkciókból eredő és következő, normális szerepköröknek a megállapításától és az így meg kapott eredményeknek a követési - beváltási kényszerétől, az éber spirituális - metafizikai logika (Márpedig a metafizika gyakorlásának a célja sem más, mind az éberség: a logikai tisztánlátás, vagyis A VÉDA megszerzése) sem ad a genderológia tudományosnak hazudott matyukálására - kamatyolására feloldást. Mert igen is a metafizikai feminin - Szeretet (Jin) princípium az maga az Anya-Isteni rész és a metafizikai maszkulin - Világosság (Jang) őrincípium, maga az Ayta-Isteni része az egész Isteni létnek. A Jin a teremntő isteni rész, a Jang a megváltó isteni rész.

Az első a megtermékenyülő hatalom, a másik a megtermékenyítő hatalom. (Hamvas Béla)   

És most kérlek figyeljetek, nagyon figyeljetek, mert egyrészt minden, ami a nemek közötti ördögi elsődlegességi kérdésnek az alapját képezi, annak a nem-tudásából ered, hogy a Női Isten és a Nő, és a Szeretet princípium, tehát a TEREMTŐ: Az által, hogy teremt, egyszerre megbontja, tehát megosztja: FELÁLDOZZA és ezzel ugyanakkor meg sokszorozza az eredeti - abszolút! .- egységet. De..., ugyanakkor ugyancsak ez a Szeretet-princípium (Ettől nevezik szeretetnek, nem csak attól, hogy elsősorban mindig ő képes az önkéntes áldozatra!), megtartja és fenntartja az egységbe való visszakapcsolódás igényét, az egységbe való kapcsolat emlékét és az oda való visszajutás, visszakapcsolás - visszakapcsolódás szükségét és igényét!

A nő tehát nem csak az, aki megtermékenyül és teremt: szül, hanem az is, aki a szeretetével az abszolút egybe vissza akar juttatni mindannyiunkat és persze ezzel a szeretet-törekvésével (Amit a férfiak nem szoktak megérteni, illetve ami idegesíteni szokta a nagyokosokat :)!) az abszolút Egybe! Az, hogy ez ez egy az ősi - régi egy-e amit éppen ő bont meg az áldozatos teremtésével, vagy egy új, a korábbinál mindig újabb, mert fejlettebb abszolút-egység, a női princípium őserejét az eszencialátásiban hordozó nők számára nem fontos, ők csak egyet tudnak, de e legfontosabbat: mindent és mindenkit az egységbe "vissza- szeretni", attól függetlenül, hogy az előbb volt-e vagy utána van valaminek, csak ez az egy számít: Vissza jutni és vissza juttatni az egységbe. Ez az isteni szeretet-gravitáció. Ennek a megtestesülései a nők. Hogy a Lilith-nevű spirituális jelenség miatt erről a szeretet-szükségről kevesen tudnak közülük, és hogy nagyon sokan közülük a mai nyugati típusú civilizációban éppen a genderológia nevű spirituális rák-betegség miatt nem tudják akarják betölteni ezt az isteni funkciójukat, ami miatt mindabból, amit itt leírtam manapság mintha semmi nem látszana, még nem jelenti azt, hogy fundamentálisan ez nincs így!  

  A Jang-, illetve a isten-atyai funkcióról nem is szeretnék sokat írni, mivel az ügy nem abból robbant ki, hogy a nők meg akarnák mondani a férfiaknak, hogy mi a dolguk, hanem állítólag (Illetve a Lilithjük által megzavart és a karmájuk feloldása ellen megátalkodottan lázadó nyugati nők, akik nem akarnak semmiképp teremteni sem és nem akarnak gyermekeket és férfiakat az ős egységbe vissza szeretni sem!) a gonosz férfiak nem átallnak és a rájuk jellemző pofátlan gátlástalansággal és agresszivitással :) merészelik megmondani a menstruációs gondokkal agyon sújtott nőknek, hogy mit tegyenek, illetve, hogy miben valósítsák meg magukat és miben nem!   

       Nos, miközben a Teremtő Isteni(-női) princípium teremt és létre-hoz. létre-segít, addig a Magváltó - Maszkulin princípium, a Világosság isteni ereje tehát, mindent, de mindent átvilágít, tehát előre- és hátra, fel és alá értelmez, "tisztába tesz", és ezzel megtermékenyít és mutatja az utat előre a teremtésben és vissza az abszolút egybe. Az át- és bevilágításhoz, a megtermékenyítéshez és az útmutatáshoz viszont mindenhova be is kell hatolnia, így a Szeretetbe is. És képzeljétek el: az Isteni szinteken ez az átvilágító behatolás, sőt, ez a megtermékenyítően be és átvilágító behatolás nem okoz fájdalmat, nem jár spirituális fájdalommal, a Szeretet (A Női princípium) nem tiltakozik ez ellen a megtermékenyítő behatolás és "kegyetlen" minden "porcika-átvilágítás" ellen,. Sőt! Esszenciájától fogva tudja, hogy másként ő is képtelen lenne vissza jutni az egységbe. Hogy a Világosság által adott vény -értelem nélkül képtele4nség számára is a vissza jutás, hiába van meg benne az egység-vágy, az egység tudat, az egység szükség, az egység-vonzás. És a fény sem fél az egységbe behatolni, és az által bekebelezetten, az által, azon belül az egységbe vissza.jutni.  

    Hogy mindezt, az összhangban történő, primordiális maszkulin és feminin, fény-és szeretet princípiumok közötti (Az anya és az apa közötti) együttműködést mi rontja és mi bontja meg, hogy a dolgok nem olyan egyszerűek, mind ahogy a feministák képzelik és nem a férfiak azok, akik eleve agresszívan születek a világra(!!!), mert minden nőben van egy férfi és minden férfiben egy nő, és így tovább, nem kívánom itt részletezni.    

  Hanem csak azt akarom még elmondani, hogy 23 éves gyakorlat után vagyis több ezer asztrológiai sorsprogram értelmezése után, ma számomra teljesen világos, hogy miért tanít arra a tízezer éves világaxióma, hogy "Ami fent van az megfelel annak ami lent van, és ami lent van, az megfelel annak ami fent van". Erről tehát nem vitázom senkivel, hanem azt mondom, az általam ismert több ezer sors-program átvizsgálása és a sorsprogramok immanens megoldási logikája alapján, hogy ott, ahol nem csakugyan genetikai hiba okozza a nemi meghatározódási hibát, tehát ott, ahol nincs tényleges materiális alapja, a nemi önazonosság kérdésének, ott az illető személy számára (Aki tehát homoszexuálisnak, vagy leszbikusnak képzeli magát.), ez a bizonyos "funkcionális" probléma, ami nemi azonossági zavarokban, illetve összetévesztési reflexekben, hibás ösztönökben jelentkezik, AZ KIMONDOTTAN ELFOGADÁSI - KARMA-FELOLDÁSI, VAGYIS ILYEN JELLEGŰ GYÖKERES MEGVÁLTOZÁSI ÉLETFELADATOT JELENT, pontosan úgy, mind ahogy a veleszületett agresszív-gyáva és gyűlölködő - haragvó személyeknek például az az életfeladata, hogy változzanak át bátor és nagyvonalúan szerető személyekké! Vagyis azok számára, akik homoszexuálisoknak képzelik magukat, és undorodnak a más nemű személyek "szexuális" jellegű közelségétől, közeledésétől, éppen, hogy nem az a dolguk, hogy minden áron fogadtassák el másokkal az ők másságukat, hanem éppen, hogy az, hogy tanulják meg elfogadni az ellentétes nemet egészen az azokkal való szexuális egységesülésig és azoknak a megtermékenyítő megismeréséig -átvilágításáig elmenően.    

    Tovább erről sem akarok itt írni, mert mindent ami még ide tartozik, részletesen kifejtettem az Egyetemes Törvényekről és a Rák az AIDSZ betegség spirituális okai c. metafizikai tanulmányaimban.   

 

   Végkövetkeztetés: a genderológia által felvetett problémáknak a megoldása nem az általa tanulmányozott problémáknak a normálissá "tudományosítása", hanem az eredeti funkcióknak a helyre állítására való törekvés, a pácienseknek az eredeti funkciók helyreállításában való megsegítése, éppen úgy, mind ahogyan egy pók-fóbiát, vagy egy ló-fóbiát, stb. vagy egy tér-iszonyt ki lehet gyógyítani bizonyos terápiák és szakmai metódusok segítségével, és a megoldás semmiképpen nem a partikuláris devianciáknak az egészséges többségre való ráerőltetése, annak a számára való kötelezővé tétele. (Ne viselkedjenek a férfiak pl. férfiasan - határozottan, céltudatosan, erélyesen, stb.,...- mert az sértő mind a magukat ettől offenzálva érző nők, mind a homoszexuálisak száméra.)   

 

   Második (Feministák számára felháborító!) végkövetkeztetés: a fentiek alapján, vagyis a metafizikai eredeti ősfunkciók szerint és alapján, a férfiaknak nagy általánosságban (Figyelemmel tartva azt, hogy minden nőben lakozik egy "agresszív" :) férfi és minden férfiban egy "gyenge" nő!) igen is a funkciójában áll nem csak az, hogy a nőket szeretkezés útján megtermékenyítsék (1. És nem csak biológiailag, hanem lelkileg és szellemileg, sőt: spirituálisan is. A fogamzásgátlás nincs bele kalkulálva az isteni teremtési és megváltási tervekbe és számításokba! Ez, mármint a fogamzásgátlás, tehát nem szolgálhat, semmire, de semmire elméleti - filozófiai, vagy teológiai alapot, így gondolom,. pszichológiai alapot sem!), hanem igen is, az is az eredeti funkciójukban áll, hogy "Szóljanak már :) nekik", ha a nagy önmegvalósítási törekvéseik közepette, elfelejtették volna hogy azoknak viszont mi az eredeti funkciójuk... (Nem az önmegvalósítás tehát, hanem az isteni önmegvalósulás az által, hogy betöltik a teremntői és az egységbe vissza szeretői rendeltetésüket.)