Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Kozma Szilárd

/ #110 Re:

2016-01-16 07:55

#109: Kozma Szilárd -  

 Bővített és pontosított változat:

A történelemben először fordul elő, hogy pszichés és pszichiátriai zavarokkal küzdő, a társadalom egészére látszólag nem közvetlenül veszélyes, partikuláris személyi zavartságokkal rendelkező kisebbség "jogos sajátosságainak", bocsánat: "sajátosságai jogosságának" az elmélet-rendszerére hivatkozva, egy, lényegében ellenőrizetlen és a valóság-egyetlen kutatási bázisához (Sem az anyagi világnak, a materiális tudományoknak. sem a szellemi világnak: a szellemtudományoknak az alapjaihoz nincs közvetlenül hozza kötve, hanem un. önálló, önmagában állítólag megálló elméletrendszerrel rendelkezik.) nem kötött, un. tudomány művelőinek egy része, "valóság-filozófiát, és azzal együtt veszélyes (fasiszta!) politikai ideológiát alkot.

Kérem szépen tessék jól odafigyelni, mert senki nem érti, hogy miből is származik a genderológiai- feminista zavar keltés. Egészen pontosan, hogy miképpen válik - változik egy jogvédelmi mozgalmi eszme (az átlagtól eltérő szexuális vágyak és viselkedések, aktusok jogossága érdekében folytatott érvrendszer és közösségi jogvédő mozgalom eszméje), az egész társadalmat terrorizálni, de legelább is keményen befolyásolni, azt bizonyos lépései megtételében befolyásolni képes "tudománnyá". Majd miután ilyen szépen kifejlődött, az így (hamisan, tehát jogvédő mozgalomból tudománnyá, majd az egész társadalmat befolyásolni - irányítani képes politikai - liberális! - ideológiává) "kifejlesztett", vagyis az anyagi-funkcionális alapokat teljesen hiányoló, mondvacsinált "tudomány", HOGYAN VÁLIK egyesek számára "cáfolhatatlan" IGAZSÁGGÁ és POLITIKAI ERŐVÉ, HATALOMMÁ?! 

Úgy tudniillik, hogy e partikuláris eltérések (funkcionális aberrációk) állítólagos jogosságából levezetett "normalitás - filozófiának" (Pl. a genderizmusnak, a feminizmusnak), vagyis az új "tudománynak" a végül is: jogi, (De figyelem: nem biológiai, és semmiképpen nem spirituális - erkölcsi) elméleti rendszerére támaszkodva, politikai ideológiaként is működve alattomosan rátámad a társadalom nagyobb - egészséges - részére. És ez nem elég, mert a társadalom legérzékenyebb részébe: a nevelésbe - tanügybe (A Szociál-pszichológián keresztül, a gyermekpszichológián és iskola-pszichológián keresztül, ahol a a gernedrista és feminista pszichológusok vannak többségben.) beépülve, hatékonyan kezdi bomlasztani - rothasztani a társadalom egészséges részét.

Egy ilyen "veszélyeztetett" környezetben üdítően és megnyugtatóan hat az olyan tudósoknak a hangja, mind Bándy Emőkéé, akit hallgatva, az jut az ember eszébe, hogy: "Hát még sincs minden elveszve", mégis csak vannak még akik nem kihasználó - kártevői, hanem valós segítség-nyújtó művelői, valóságos és elhivatott képviselői annak a sajátságosan "gyógyító" (és nem ideologizáló!) tudománynak amit az alapító atyák lefektettek. Akiknek, nem csak a hangja - mondanivalója, de az egyértelmű erkölcsi alapállása is irányadó kell, hogy legyen a pszichológus kollégák számára, és nem "vita-téma"!